NB I

Világsztárokkal felálló ellenfelet győzött le a Puskás Akadémia

Második spanyolországi edzőmeccsüket is megnyerték Pintérék.

Szombat délután lejátszotta második spanyolországi felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia, amely ezúttal a kínai élvonalban legutóbb a tizenegyedik helyen végző Sanghaj Senhuát fektette két vállra.

Izgalmas napokat élünk!
Pörög az átigazolási piac: Griezmann, Benteke, Henty, itthonról Honvéd és Újpest

A kínai csapatban pályára lépett a többek között az Interben és a Newcastle-ben is megforduló Obafemi Martins, valamint a keret legértékesebb tagja – a Transfermarkt hatmillió euróra becsüli –, a 17-szeres kolumbiai válogatott Giovanni Moreno. A Sanghaj keretéhez tartozik még rajtuk kívül a szintén kolumbiai válogatott Fredy Guarín, vagy éppen az exchelsea-s Demba Ba.

A Linense után második edzőmeccsén is nyert a Puskás Fotó: pfla.hu

Pintér Attila kezdő tizenegyét Hegedüs L., Klinar, Mevoungou, Spandler, Osváth, Madarász, Molnár G., Márkvárt, Szakály P., Prosser és Radó alkotta, később pedig szerepet kapott Danilovics, Csilus Á., Poór, Zsidai, Szécsi M., Bacelic-Grgic, Perosevic, Latifi, Knezevic, Bokros, Deutsch, Balogh B. és Diallo is.

A felcsútiak végül 1-0-ra győztek, miután egy hazaadásnál Szécsi Márk támadta meg a kapust, akinek középre passzolt labdáját Josip Knezevic elcsípte, a kínai térfél felétől pazar labdát löbbölt a két középső védő közt kilépő Ulyesse Diallo elé, aki a tizenegy méterről ballal a kapu bal oldalába emelt – derült ki a Puskás Akadémia hivatalos oldalának tudósításából.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik