NB I

Eldőlt, hogy hol folytatja Paintsil?

A Fradi szélsőjének ügynöksége a Facebookon zárta le a szappanoperát.

Úgy tűnik, hogy Joseph Paintsil visszatér a Ferencvároshoz, legalábbis erről árulkodik német ügynökségének bejegyzése a legnagyobb közösségi oldalon.

Destiny Sports Management még mindig makacsul ragaszkodik a malária-sztorihoz, de azt ígérik, hogy, amint kigyógyul betegségéből, visszatér Budapestre a szélső.

Destiny Sports Management

When Joseph Paintsil is fully recovered and returns to Budapest, we hope he can continue to score goals for Fradi with the help of all supporters and win the championship!!!Enjoy watching the video

A hln.be átigazolási rovata időközben arról ír, hogy a belga Genk csapata letett a játékos januári megszerzéséről.

A ghanasoccernet.com-nak nyilatkozó Ralf Zumdick ferencvárosi másodedző azt mondta, hogy a Tema Youth (Paintsil nevelőegyesülete) és egy ügynök kapzsisága idézhette elő a helyzetet.

Neymart kifütyülték a PSG-drukkerek

Ismét a büntetőn balhézott Cavanival – VIDEÓ

Mint ismert, a téli szünet után Paintsil nem jelent meg az FTC edzésén, egy orvosi papírt küldött, amit egy ghánai kórház állított ki. A dokumentum szerint a játékos maláriás.

Paintsil marad az NB I-ben Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Paintsil nyáron érkezett Budapestre, jól teljesített, gólokat rúgott. A Fradi ezért a szerződésben rögzítettek szerint, érvényesítette opciós jogát a játékos megtartására, ebbe kevert bele a belga Genk érdeklődése.

Olvasói sztorik