NB I

A piacon is nagy a csata a Fradi és a Vidi között

Nem csak a pályán harcol egymással a két élcsapat.

Javában zajlik már az élet a magyar átigazolási piacon, a nagy jövés-menések közül pedig kiemelkedik az élvonal első két helyén álló Ferencváros és a Videoton versenye. A keretét tekintve négymilliárd forintra becsült Fradi és a 3,96 milliárdra taksált Vidi nem csak a pályán, az átigazolási piacon is nagyot csatázik – hívja fel a figyelmet a borsonline.hu.

Ezt olvastad már?
Ha most nem utálják meg a nagyképű Tévezt a kínaiak, akkor soha

Huszti Szabolcs iránt a listavezető zöld-fehérek is érdeklődtek, az 51-szeres válogatott mégis a hárompontos hátrányban lévő Videotonhoz tért haza, rajta kívül még a Legia Warszawából nagy valószínűség szerint hazatérő Nagy Dominikért is harcban áll a két klub.

Izgalmas harc várható a bajnoki címért Fotó: fradi.hu

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Videoton érdeklődik a macedón válogatott, a 185 millióra taksált Boban Nikolov iránt, míg a Fradinál már tesztelik az értékét te­kintve 139 milliós lett válogatott Janis Ikauniekst, mi több, a 309 millióra becsült szlovák Roman Bezjak is szóba került.

Hazánkban az átigazolási időszak február 14. éjfélig tart, addig tehát jelentős mozgások várhatók, nem csak a két élcsapatnál, hanem az egész bajnokságban.

Olvasói sztorik