NB I

Angliából hívják az NB I-es játékost

A nyáron lejár a szerződése a Haladás játékosának, több opciója is van.

A Rangadó.hu úgy tudja, hogy az angol harmadosztálynak megfelelő League One egyik feljutásra pályázó csapata leigazolná a Szombathelyi Swietelsky-Haladás védőjét, Jagodics Márkot. A 25 éves játékos szerződése a szezon végén jár le a zöld-fehéreknél, és bár a tárgyalások már megkezdődtek a védő és a szombathelyi klub között, megegyezés egyelőre még nincs.

Kiakadtak a Fradinál!
Szigorú szavak: „A Ferencvárossal ezt senki nem teheti meg” – VIDEÓ

Honlapunk megbízható forrásból úgy értesült, nem csak Angliából kapott ajánlatot Jagodics, hanem több NB I-es klub is vinné őt nyáron, amennyiben szabadon igazolhatóvá válik.

További hír a szombathelyiekkel kapcsolatosan, hogy szintén az élvonalon belül válthat klubot Kiss Bence, aki Michael Hipp vezetőedző érkezése óta körön kívülre került a felnőtt csapatban.

A tizennyolc éves középpályás 2016 decemberében mutatkozott be a szombathelyieknél, a most futó szezonban pedig Mészöly Gézánál és Pacsi Bálintnál is folyamatosan a kezdőcsapatban kapott helyet. Úgy tudjuk, a tehetséges játékost a középmezőnyben helyet foglaló NB I-es csapatok közül többen is szívesen látnák.

Jagodicsot (balra, 26-os mezben) Angliából hívják Fotó: Bonyhádi Zoltán
Olvasói sztorik