NB I

Az NB I-es játékvezető nevelt gyermekét igazolhatja le a DVTK

Rajta kívül uruguayi és argentin labdarúgóval is erősödhet Bódog csapata.

Egy argentin, egy uruguayi, valamint egy Németországból hazatérő magyar fiatal labdarúgó is a DVTK-val kezdte meg a felkészülést vasárnap délután – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.

Ezt olvastad már?
Ibrahimovic távozhat az MU-ból – BL-csapat is hívja

A még most is csak mindössze 20 esztendős Hursán György a TSV 1860 München utánpótlásában készül évek óta. A középpálya közepén bevethető sokszoros utánpótlás válogatott (bár korábban játszott a védelem közepén és a szélén is) négy éve igazolt külföldre a Puskás Akadémia utánpótlásából. Hursán György sportos családból származik, nevelőapja az élvonalbeli játékvezető, Iványi Zoltán.

Hárman is próbajátékon Fotó: dvtk.eu

A 19 éves argentin Iago Borjes a támadósor közepén érzi legjobban magát, ahonnan egyaránt kiszolgálhatja a társakat, ugyanakkor az ellenfél kapujára is veszélyes.

A szintén 19 éves Bruno Sellanes Uruguayból érkezett, ahol az ország harmadik legnépszerűbb, és az egyik legjobb utánpótlás-nevelő együtesében, a Defensorban játszott. Az irányító középpályás korábban tagja volt az U15-ös válogatott keretének, majd később az első csapattal edzett, és hétvégente a tartalékok között szerepelt rendszeresen.

Olvasói sztorik