NB I

Befutott a Fradihoz a várva várt légiós

Marquinhos Pedroso egy teljes napot töltött egy brazil reptéren.

Az NB I-ben listavezető Ferencváros január 10-én, szerdán megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra. A dolgok nem mindenkinek mentek a tervek szerint, hiszen a brazil balhátvéd, Marquinhos Pedroso több problémával is megküzdött utazása alatt, így csak szombaton csatlakozhatott csapattársaihoz.

Fotó: fradi.hu

– Brazíliában nagyon meleg a nyár, így ezt mindig kemény esőzések és viharok követik. Reggeltől délutánig még nincsen gond, de a nap végén mindig szörnyű az időjárás. Ez történt akkor is, mikor le kellett szállnia a gépemnek. Nem sikerült Sao Paulóban átszállni, így háromórás buszút várt rám a városig. Egy teljes napot töltöttem a reptéren, de még ekkor sem volt biztos, mi lesz a járatommal. Végül másnap sikerült elindulni – mesélte a klubhonlapnak mosolyogva Pedroso.

A játékos pénteken délután 4 órakor érkezett Budapestre, szombat reggel pedig már edzésen vett részt.

– Ahogy hazaértem, egyből bepakoltam a táskámat, és készültem a tréningre – folytatta Pedroso. – Végre itt lehetek, nagyon fáradt vagyok, de teljes edzésmunkát végezhettem, és a konditeremben is dolgoztam. Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagyok, az őszi szezonunk jól sikerült, és remélhetőleg tavasszal minden rendben fog menni, hiszen meg kell nyernünk a bajnokságot!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik