NB I

Bejelentést tett a Fradi a Paintsil-ügy kapcsán

Továbbra sem érkezett meg a légiós.

Se Joseph Paintsil, se a ghánai kórház orvosa nem volt elérhető – idézi Orosz Pál Tényeknek adott nyilatkozatát az Üllői129.hu. Emellett a portál azt is megtudta, hogy a klub már nemzetközi fórumon is lépést tett az ügy tisztázása érdekében. Az FTC érdekeit az a zürichi sportjogi iroda képviseli az ügyben, amelyik a klub nemzetközi jogi ügyeit már évek óta intézi sikeresen.

Olvastad?
Átigazolás, 13. nap: Arda Turan, Malcom, Alexis, Yerry Mina

Emellett – az Üllő129.hu értesülései szerint – tavaly december 21-én a játékos és az ügynöke elfogadta az FTC kölcsönszerződés utáni időszakra vonatkozó ajánlatát, méghozzá írásban. Amennyiben Paintsil szerződést szeg, akár többéves eltiltással is sújthatják.

– Az is biztos, hogy határozott idejű munkaszerződés [2018. június 30-ig érvényes] köti Joseph Paintsilt a Ferencvároshoz, ennek alapján már itt kéne lennie és edzenie a többiekkel. Sajnálatos módon ez eddig nem történt meg, először az volt, hogy késik, vártuk a repülőtéren, majd pedig kaptunk egy ghánai kórházból egy jelentést, hogy sajnos maláriás. Malária ellenes gyógyszereket kap, otthon kell sokat pihennie. Nem tudtuk elérni, az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van [amely szerint egy héten belül kontrollra kell jelentkeznie Paintsilnek]. Sajnálatos módon nem tudták elérni, azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt – hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg – mondta a Tényeknek Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Paintsil komoly eltiltást kaphat Fotó: fradi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik