NB I

Érkezőt is bejelentett a Videoton

Nem csak a száműzöttekről szól a szerda.

A szerdai nap folyamán már beszámoltunk arról, hogy a Videoton a tartalékok közé száműzte Asmir Suljicot, Ezekiel Hentyt, Fejes Andrást és Szolnoki Rolandot is. A klub azonban az érkező oldalról is tett bejelentést, méghozzá az edzői stábban történt változás: a székesfehérváriakkal korábban Magyar Kupa-győztes szélső, Simek Péter januártól az U17-es csapat vezetőedzőjeként dolgozik az utánpótlásban – írja a vidi.hu.

Ezt olvastad már?
Válogatott játékossal erősít a Puskás Akadémia?

– November környékén keresett meg Kovács Zoltán azzal a kérdéssel, hogy lenne-e kedvem a Vidi U17-es csapatát irányítani, mivel Kuttor Attila és Horváth Gábor távozásával ott ideiglenesen Toldi Gábor az edző és szeretnének végleges megoldást találni. Nagyon örültem a felkérésnek, azt gondolom, rengeteg érv szólt amellett, hogy elvállaljam a munkát. Bakonycsernyei, falusi legényként indultam a foci rögös útjára és a Vidi a nevelőegyesületem, 13 éves koromban kezdtem el itt játszani, még a serdülő II-ben. A felnőtt csapatig másztam fel a ranglétrán és annak ellenére, hogy később több más helyen is megfordultam, az igazi otthon nekem mindig is Székesfehérvár volt.

Ezt olvastad már?
Válogatott játékossal erősít a Puskás Akadémia?
Simek újra a Vidinél Fotó: vidi.hu

– Hétfőn találkoztam a csapattal, de ez a hét azért még az ismerkedés jegyében fog telni. Minden tudásomat szeretném átadni a srácoknak, a hosszú távú cél pedig természetesen az, hogy minél többükből profi labdarúgó legyen és felkerüljenek a Vidi felnőtt keretébe. Szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, de nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen a mi tabellánk mellett az U16-os csapat eredményei is számítanak. Nem rendelünk mindent alá ennek, mert úgy gondoljuk, a játékosok fejlődése sokkal fontosabb.” – nyilatkozta honlapunknak Simek Péter, a Vidi U17 új vezetőedzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik