NB I

Tavasszal nagy visszatérőjével tör bajnoki címre a Ferencváros

A kétszeres apuka, Bőle Lukács a pályán egyelőre otthonosabban érzi magát, mint az apa szerepben.

A Ferencváros ugyan még téli pihenője végét tölti, de a klub középpályása, Bőle Lukács már javában rehabilitációs feladatokat végez. Az őszi szezonban sérülés miatt kevés szerephez jutó, de teljes értékű visszatérésére nagyon készülő játékos értékelte az őszi szezont, beszélt arról, hogyan érzi magát a Ferencvárosban, és két gyönyörű újszülött ikerlány büszke édesapjaként az újonnan jött apai teendőkről is mesélt. Elmondta, hogyan töltötték családjával az ünnepeket, de egyéni és csapatszintű céljairól is szót ejtett. Mindez a Fradi applikáción keresztül megosztott interjúból derült ki.

VÁRATLAN?!
Kína leggazdagabb csapatában köthet ki a Real klasszisa

A hátráltató sérülésekről

– A baj soha nem jön jókor, és ez az én esetemben is így volt sajnos. Pont csapatválásnál sérültem meg, de ez már a múlt, és jelenleg csak előre tekintek. December elejétől rehabilitációs feladatokat végzek, és úgy érzem, jól haladok. A lábam jól reagál a terhelésre, remélem, a tavaszi szezonra újult erővel, százszázalékosan felkészült leszek.

A pozitív élményekről

– Nagyon jó érzésekkel tölt el az a támogatás, amit a Fradinál kapok. Egy pillanatig nem éreztem, hogy neheztelnének rám a sérülésem miatt. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a legrövidebb idő alatt rendbe jöjjek. Segítettek a kezeléseknél és a műtétemnél, amit ezúttal is szeretnék megköszönni a vezetőségnek és az orvosi stábnak, mindenkinek, aki ezt lehetővé tette.

Bőle Lukács az ősz nagy részében sérülés miatt nem volt bevethető Fotó: Getty Images

A csapat őszi szezonjáról

– A legfontosabb, hogy az első helyen fejeztük be a bajnokság első felét. Nyilván voltak meccseink, ahol nem ment annyira a játék, vagy az eredmény nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk, de minden csapat életében van ilyen. Az a fontos, hogy megtaláltuk a helyes utat, amit tavasszal is szeretnénk tartani.

A Fradi különleges

– A Fradiban teljesen más szerepelni, mint az eddigi klubjaimban. Az előző egyesületeimben is nagyon szerettem játszani, de itt tényleg azt érzem, hogy nagyon különleges a légkör.

A pályán vagy az apa szerepben érzi magát otthonosabban?

– Egyelőre a pályán, de itthon is nagyon jól ellátom a teendőket. Nagyon boldogok vagyunk, bár nem egyszerű a kicsikkel. Kiveszem a részem otthon feladatokból. Pelenkázok, etetek, részt veszek teljes mértékig az otthoni munkákban.

Boldog karácsonyt #merrychristmas #bigfamily #home #love

Bőle Lukács (@lukibole23) által megosztott bejegyzés, Dec 25., 2017, időpont: 12:53 (PST időzóna szerint)

A karácsonyról

– Az ünnepek alatt végig itthon voltunk, és mindkét család (– a játékos és a párja szülei) minket látogatott meg. Nyugodt karácsonyunk volt. Ez azonban nem volt ennyire egyszerű, mert az ünnepek alatt a költözés is beleszólt az életünkbe, de karácsonyra szerencsére minden megoldódott. A szilveszter sem volt zajos, tizenegykor már aludtunk, hiszen ki kellett használni azt az időt, amikor a babák is pihentek. Ez nem egy átmulatott szilveszter volt.

A tavaszi célokról

– A csapattól azt várom, hogy megnyerjük a bajnokságot. Magamtól pedig azt, hogy egészséges legyek, és jó játékot tegyek hozzá a csapat sikereihez.

Olvasói sztorik