NB I

NB I-es csapatba tart a 22-szeres válogatott védő

Laczkó Zsolt tavasszal nem lép pályára paksi színekben, de marad az élvonalban.

A 22-szeres magyar válogatott Laczkó Zsolt 2016 nyarán igazolt a Paksi FC-hez, ám az elmúlt egy évet a Bp. Honvédnál töltötte kölcsönjátékosként. A 31 éves balhátvéd ősszel 13 mérkőzésen kapott lehetőséget a címvédőnél, kölcsönszerződése azonban decemberben lejárt. A játékost képviselő menedzserirodától megtudtuk, Laczkó tavasszal aligha lép pályára a Tolna megyei csapat színeiben.

– Megerősíthetem, hogy Laczkó Zsolt paksi szerződését a következő napokban közös megegyezéssel fel fogjuk bontani – nyilatkozta a Rangadónak Márkus Gyula, a T&M International Football Agency tulajdonosa. – Erre azonban nem azért kerül sor, mert el akarják küldeni Paksról, nincs ilyen jellegű probléma, játékosunk kiváló kapcsolatot ápol a paksi ügyvezetéssel. Jelen pillanatban két-három NB I-es klub is nagyon élénken érdeklődik iránta, Zsolti mindenképpen Magyarországon, az élvonalban tervezi a folytatást, légiós-karrierben most nem gondolkozunk esetében.

Laczkó Zsolt itthon megfordult a Ferencváros, a Vasas, a Debrecen, a Békéscsaba, a Kecskemét, majd a Paks és a Budapest Honvéd színeiben.

Laczkó Zsolt távozik Paksról Fotó: paksifc.hu
Olvasói sztorik