NB I

A Paks válogatottjai légiósnak állnának

Szabó János és Lenzsér Bence is külföldön képzeli el a folytatást – idővel.

Az őszi szezonban biztos pontnak számított a paksi védelemben Szabó János és Lenzsér Bence. A tapasztalt, 28 éves Szabó 19 bajnokin négy góllal segítette a tolnaiakat, sőt a remek formának köszönhetően a válogatottban is bemutatkozhatott. A fiatal Lenzsér a klubcsapata mellett az U21-es nemzeti csapat oszlopos tagja, ősszel az NB I-ben 14 mérkőzésen két gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. A játékosokat képviselő menedzserirodától, a T&M International Football Agencytől a Rangadó.hu megtudta, idővel mindkét hátvéd légiósnak állna.

Ezt olvastad már?
Messi bármelyik pillanatban távozhat Barcelonából

– Szabó Jánosról tudjuk és örvendetes, hogy az elmúlt időszakban több ízben bekerült a válogatott keretbe, sőt pályára is léphetett címeres mezben. Természetesen Pakson elégedettek a teljesítményével, de dolgozunk azon, hogy Jani kipróbálhassa magát külföldön, meglátjuk, sikerül-e légiósnak állnia, vagy sem.

Szabó János (elől) és Lenzsér Bence (a háttérben) Paksról külföldre igazolhat idővel Fotó: paksifc.hu

– Lenzsér Bence esetében januárban nem gondolkozunk a klubcserén, az ő esetleges váltása nyáron kerülhet előtérbe. Bence célja egyébként szintén az, hogy külföldön folytassa pályafutását, tehát nem magyarországi klubváltásban gondolkozunk – árulta el Márkus Gyula, a T&M International Football Agency tulajdonosa a Rangadó.hu-nak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik