NB I

Távolodik a Ferencvárostól a téli kiszemelt

A Balmazújváros maximálisan ragaszkodik a csapatkapitányhoz. Megszólalt a menedzser.

Korábban több ízben beszámoltunk arról, hogy az újonc Balmazújváros 27 éves középpályása, Sigér Dávid iránt az éllovas Ferencváros élénken érdeklődik. A sajtóban felreppent pletykákat már a hajdúsági klub elnöke is megerősítette. Korábban a hírek arról szóltak, hogy a két egyesület elképzelése nagyon távol áll egymástól.

Sigér Dávid menedzserét, Dr. Horváth Zsoltot kérdeztük a Professional Footballers Agencytől arról, az elmúlt időszakban közeledtek-e már az álláspontok.

– Azt megerősíthetem, hogy a Ferencváros szándékai komolyak, nagyon szeretnék Dávidot a soraikban tudni – az őszi teljesítménye után mindez számomra nem is meglepő – kezdte Dr. Horváth. – Ugyanakkor az is tény, hogy az elképzelések továbbra sem találkoznak a két klub oldaláról. Mindamellett azt is megerősíthetem, hogy az NB I listavezetője mellett több élvonalbeli klub figyelmét is felkeltette Dávid. Ennek ellenére meglátásom szerint jelen pillanatban az valószínűsíthető, hogy tavasszal is Balmazújvárosban focizik majd képviseltünk. Remélem, hogy hathatós közreműködésével klubja az NB I-ben tud maradni.

Maximális balmazújvárosi ragaszkodás

– Kulcstényező, hogy a balmazújvárosi vezetőség, illetve a vezetőedző, Horváth Ferenc is maximálisan ragaszkodik Dávidhoz. Ő a csapatkapitány, a csapat szíve-lelke, egyszerűen ő a balmazújvárosi kezdőtizenegy mozgatórúgója. Így nem meglepő, hogy ennyire elégedettek a teljesítményével és kitartanak mellette. Pályafutása szempontjából meglátásom szerint nem érheti hátrány amiatt, ha még egy félszezont a Balmazújvárosnál húz le. Kiválóan teljesít, debreceni gyerekként nagyon jól érzi magát, illetve otthonosan a mozog a klubnál. Gyakorlatilag a mostani lesz az első teljes szezonja az NB I-ben, ahol már ősszel is megmutatta, mire képes.

Sigér Dávidhoz (középen) ragaszkodnak a balmazújvárosiak Fotó: vidi.hu
Olvasói sztorik