NB I

A DVSC legnagyobb értékéről vallott Herczeg

A meglepő ősz után a dobogó a cél a DVSC-nél? Mi lesz a legnagyobb tehetség, Varga Kevin sorsa? A debreceni sikeredző nyilatkozott a Rangadónak.

A sokak meglepetésére a harmadik helyen telelő Debreceni VSC január 11-12-én terheléses tesztelésekkel kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A debreceniek vezetőedzője, Herczeg András a Rangadónak elmondta, a szünetre a játékosok napra lebontott edzésprogramot kaptak, majd a jövő hétvégi kezdést követően három hétig itthon, február 5-től tíz napon keresztül pedig Törökországban folytatják a munkát. A tréner honlapunknak azt is elárulta, milyen célkitűzések fogalmazódtak meg a csapatnál a remekül sikerült fél évet követően, és várható-e jövés-menés a játékoskeretben.

Pörögnek az események!
Átigazolás, harmadik nap: Balotelli, Coutinho, Kroos, Sneijder

– Nem túlzás kijelenteni, minden DVSC-ért szorító ember számára meglepetés volt a csapat szereplése és a harmadik hely. Nagyon jó lenne, ha meg tudnánk ezt tartani, de a realitásokat figyelembe kell venni, nagyon komoly riválisaink vannak a dobogóért folyó küzdelemben. A Budapest Honvéd, az Újpest, a Diósgyőri VTK és a Paks is jelentős erőt képvisel, ők is oda szeretnének érni a harmadik helyre. A Magyar Kupában is még talpon vagyunk, ott az a célunk, hogy minél tovább jussunk, de az előbb felsorolt csapatok is ugyanezekkel a reményekkel várják a folytatást, izgalmas tavasz elé nézünk.

Varga Kevin (jobbra) több csapat érdeklődését is felkeltette Fotó: dvsc.hu

– Nem várható nagy mozgás nálunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. A távozók függvényében természetesen lehetséges, hogy lesz egy-két érkező is, de egyelőre nincs konkrétum, feltételezésekbe pedig nem szeretnék bocsátkozni – folytatta a Rangadónak Herczeg, végezetül az őszi szezonban berobbanó és a Ferencvárossal is szóba hozott tehetség, Varga Kevin ügyére is kitért. – Kevin itt folytatja pályafutását, a tavaszi szezonban is a DVSC-t fogja erősíteni, nem tudok róla, hogy ez másképp lenne.

Olvasói sztorik