NB I

Egy törökországi ellenfele már ismert a Haladásnak

Január végén indul edzőtáborba a klub, további két meccset is lekötöttek.

Pihenőjüket töltik a Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballistái és a szakmai stáb tagjai, a felkészülést január 9-én kezdik a zöld-fehérek. A vezetők, tulajdonosok igyekeznek a legjobb feltételeket megteremteni a téli munkához, így Halmosiék nem csak Szombathelyen készülnek majd, hanem a korábbi évekhez hasonlóan külföldi edzőtáborba is elutaznak – írja a Haladás hivatalos honlapja.

A bajnoki tabella 10. helyén álló Haladás ugyanis január 26-tól február 4-ig a törökországi Belekben edzőtáborozik, a főhadiszállás a Limak Atlantis Deluxe Resort&Hotel. Törökországban három felkészülési találkozót is vív a gárda. Egy edzőmeccs már biztos: január 31-én Antalyában a 16 csapatos szerb első osztály utolsó helyén álló Rad Beograd ellen lép pályára a Haladás.

Impozáns helyen telel a Hali Fotó: haladas.hu

A törökországi meccseken kívül a tervek szerint még öt felkészülési találkozót játszanak a vasiak – kettőt már lekötöttek. Január 24-én 14 órakor a tízcsapatos szlovén első osztály listavezetője, a szlovén NK Maribor ellen lépnek pályára Ráczék – a helyszín még kérdéses. Február 16-án, 15 órakor a tíz együttest felvonultató osztrák másodosztály második helyezettje, a Wiener Neustadt vendége lesz a Hali.