NB I

Doll kiakadt a Fradi-szurkolókra

A német tréner elárulta, mivel bosszantották fel őt a drukkerek.

Az M4 Sporton futó Fradi TV legutóbbi adásában Thomas Doll vezetőedző és Orosz Pál, a labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a 2017-es naptári évre tekintett vissza. A csapatot éppen négy éve irányító német szakember beismerte, a tavaszi szezon nem sikerült jól, hiszen csak a negyedik helyen zárt a csapat, ami csalódást jelentett. Ugyanakkor így sem negatív az első félév, hiszen a sérülések ellenére, hihetetlen küzdeni akarással megnyerték a Magyar Kupát – írja az m4sport.hu.

Tisztelet neki!
Ronaldo ismét megmutatta, miért ő az egyik legnagyobb sportoló a világon

– Nyáron új kezdetre volt szükségünk. Több fontos játékos távozott, újjá kellett építeni a csapatot. A nehézségek együtt járnak a futballal, de azért bosszantott, hogy 3-4 gyengébb meccset követően már a távozásomat követelték. Persze régóta dolgozom már a sportban, nem vagyok annyira érzékeny, de úgy gondoltam, letettem már annyit az asztalra a Ferencvárosnál, hogy ennél türelmesebbek legyenek velem – mondta Doll a nehézségekről.

– Hét címet nyertünk vele, tehát a Ferencváros legsikeresebb edzői között van. Nagyon jó munkát végez és szerintem egy edzőt az eredményei minősítenek. Miután jelenleg is vezetjük a bajnokságot, szerintem teljesen rendben vagyunk – értékelte Orosz az edző munkáját.

Dollt felbosszantották a szurkolók Fotó: fradi.hu
Olvasói sztorik