NB I

Bocsánatot kért a Honvéd tulajdonosa a dunaszerdahelyiektől – VIDEÓ

Hemingway önkritikát gyakorolt, és elismerte, hibázott.

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a Digi Sportnak adott interjújában Marco Rossi új klubjának városát, Dunaszerdahelyet szlovák falunak nevezte. A kispestiek vezetője a mai évértékelő beszédében elnézést kért meggondolatlan szavaiért. Íme!

LÁTTAD?

Földi paradicsomban villantják meg barátnőiket a magyar focisták – FOTÓK

– Az interjú közben jelezni akartam, hogy az edző Puskás Ferenc bajnokcsapatát hagyta el, és véleményem szerint ezt rosszul tette. Azzal kapcsolatban, hogy hova ment, az a szerencsétlen kifejezés hagyta el a számat, hogy egy “szlovák falu” lett az új munkahelye. Persze mindannyian tudjuk, hogy Dunaszerdahely nem falu, de méginkább nem szlovák, hanem a felvidéki magyarság nagy múltú központja, a nemzeti összetartás egyik fontos pillére.

– Érzem, hogy sok embert, magyar testvéreinket – akik ellenséges közegben vívnak harcot nemzeti identitásuk megtartásáért, ha akaratlanul is, de megbántottam. Arról nem is beszélve, hogy egy kiváló felvidéki csapat szurkolóinak is rosszul eshettek szavaim. Mindenkitől elnézést kérek! Egyúttal szeretném elmondani, hogy mennyire nagyra tartom azokat a felvidéki magyarokat, akik mindent megtesznek magyarságuk megtartásáért, és ennek a sport, beleértve a DAC-ot, egy fontos eszköze.

Olvasói sztorik