NB I

Gera Zoltán fontos bejelentést tett a visszavonulásáról

Lesz még szaltó a gól után?

Azonnal lelőjük a poént: lesz.

Gera Zoltán, a Ferencváros 38 esztendős játékosa ugyanis megígérte a lányának, hogy visszavonulása előtt még mindenképpen előad egy szaltós gólörömöt.

EZT FIGYELD!
A nap gólja: Falcao emelése mindent visz – VIDEÓ

A 97-szeres válogatott futballista a Fradi Tv legutóbbi adásában mesélt az immár védjegyévé vált ünneplésről. Ahogy az M4 Sport oldalán olvasható, a mozdulatot gyerekkorában homokozókban és kerítésekről ugrálva kezdte betanulni, de nem döntötte el előre, hogy így fogja megünnepelni első felnőtt gólját, amit a Harkány színeiben szerzett.

– Egyáltalán nem készültem arra, hogy szaltózni fogok, hanem egyszerűen ez jött ki belőlem, azóta ez az egyik gólörömöm – magyarázta Gera. – Most már kevesebb szaltót ugrok, kevesebb gólt is rúgok, de szaltózni már nem szaltózom annyit. De még egyet azért kell majd, mielőtt abbahagyom, mert a lányom megígértette velem, hogy mindenképpen szaltózzak még egyet. Lehet, hogy az edzőtáborban kicsit gyakorlom a szaltót, újra átveszem. Remélhetőleg tavasszal rúgok egy-két gólt, és valamelyik után fogok egyet szaltózni.

Megígérte, hogy lesz még szaltó… Fotó: fradi.hu