NB I

Bódog minden csapatrészt megerősítene januárban

Ugrai távozásával kapcsolatban is megszólalt a DVTK trénere.

Idén márciusban, az előző szezon huszonnegyedik fordulójában nevezték ki a DVTK élére Bódog Tamás vezetőedzőt, aki akkor benntartotta a csapatot az élvonalban. A miskolciak a most futó szezonban a hatodik helyen állnak, a szurkolók pedig megszerették a trénert, aki a Borsod Online-nak beszélt a csapat legértékesebb játékosáról, Ugrai Rolandról, valamint a várható januári átigazolásokról is.

Ezt olvastad már?
Cristiano Ronaldo kiadta a parancsot, kit kell leigazolni

– Ha valaki jelentkezne érte, és hajlandó lenne megfizetni egy bizonyos árat, és emiatt ésszerű lenne elengedni, akkor lehet, hogy az üzlet létrejön, de ennek csak úgy van értelme, akkor szolgálhatja ez a csapat javát, ha az érte kapott pénz erősítésre fordítódik – nyilatkozta Bódog Ugrairól. – Ha nincs rá garancia, hogy ez így lesz, akkor nincs értelme eladni, mindegy, hogy mennyit kapnánk érte. Nekem, szakmai igazgatóként nem az a célom, hogy az értékeinket minél előbb pénzzé tegyük, persze hosszú távon lehet ez egy koncepció része, de ehhez az kell, hogy a saját utánpótlásból jöjjenek fel fiatalok, 2-3 fő évente, olyanok, akiket be lehet építeni a csapatba, és néhány év után el lehet őket engedni olyan klubba, amelyik a miénknél erősebb bajnokságban szerepel, és ahol jobban fizetnek. De mivel nem tartunk itt, így csak azért, hogy karácsony előtt legyen egy kis pénzünk ajándékra, nem érdemes megválni olyantól, akit értéknek tekintünk.

Ugrai a DVTK legjobbja volt ősszel Fotó: dvtk.eu

Bódog a téli igazolásokkal kapcsolatban elmondta, hogy két-három új játékos szeretne hozni és minden csapatrész erősítésre szorul.

– Védőt azért, mert sok gólt kaptunk, középpályást azért, mert játékban nem vagyunk elég erősek, csatár pedig azért, mert sok helyzetet hagyunk ki az őszi meccseken.

Olvasói sztorik