NB I

Nem csak Van der Meer, Rossi is Hemingway miatt távozott

Az olasz szakember cáfolta a Honvéd-tulaj szavait.

Az előző szezonban megnyert bajnoki cím után távozott a Budapest Honvédtól Marco Rossi vezetőedző, akit azóta is többször hiányoltak már a csapat drukkerei. Az olasz tréner az M4 Sportnak beszélt őszintén a távozás okairól.

Ehhez mit szóltok?
A csinos műsorvezetőnő verset szavalt a szülinapos Hajdú B. tiszteletére – VIDEÓ

– Hogy miért is távoztam? Valami véglegesen megromlott köztem és a tulajdonos között. Hangsúlyozom, a játékosokkal, a klub alkalmazottaival, a szurkolókkal kiváló kapcsolatot ápoltam. Ezredszer mondom, szó nem volt arról, hogy keveselltem a fizetésem. A legfontosabb ok az volt, hogy elértük a maximumot, amit ezzel a csapattal lehetett. Hatalmas fegyvertény volt a bajnoki arany. Nem mondom, hogy csoda, mert a futballban nincsenek csodák, de ilyen diadalt ebben a formában nem tudtunk volna még egyszer elérni – nyilatkozta a szlovák élvonalbeli DAC Dunaszerdahelynél edzősködő Rossi.

Az olasz tréner távozásával kapcsolatban a tulajdonos, George F. Hemingway is elmondta korábban a saját álláspontját. Mint megírtuk, a Honvéd vezetője a Digi Sport Reggel Start című műsorában azt nylatkozta, a több pénz miatt ment el Rossi, akinek a távozása nem volt gusztusos.

Olvasói sztorik