NB I

A keleti rangadó előtt egymást dicsérik a magyar edzők

Meglepetést okoznának a diósgyőriek. Három kulcsjátékos szereplése is kérdéses a túloldalon.

A NB I utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, a 19. játéknapon igazi rangadóra is sor kerül, hiszen a DVTK a DVSC-t látja vendégül, a találkozót Mezőkövesden rendezik.

Őszinte vallomás!
Nikolics és a bizalomhiány: „Sok gólt szerezhettem volna a válogatottban”

Az összecsapás előtt mindkét klub mestere a másikat dicsérte.

– Szeptemberben nagyon jó összecsapást vívott egymással a két csapat, élvezetes, látványos játék volt, amelyből végül mi jöttünk ki győztesen. Jó lenne, ha ez megismétlődne, és sikerülne megszerezni a három pontot – fogalmazott a Loki szakvezetője, Herczeg András. – A Diósgyőr egy agresszív, jó felfogásban futballozó gárda. A védekezésből nagyon jól mennek ellentámadásba, jól presszingelnek, tehát nagyon oda kell figyelni. Próbálnak minél fentebb labdát szerezni, illetve a pontrúgásaik is nagyon veszélyesek. Fontos lesz a párharcok megvívása, kemény mérkőzésre kell felkészülni. El kell ismerni, hogy Bódog Tamás egy kiváló együttest hozott össze.

Nagy Sándor a keddi edzésen megsérült, Tőzsér Dániel és Könyves Norbert több edzést kihagyott, de Debrecenben abban bíznak, hogy szombaton vállalni tudják a játékot.

Herczeg András kemény mérkőzésre számít Fotó: DVSC.hu

– Egy nagyon jól felkészített DVSC-vel találkozunk szombaton, ellenfelünkkel Magyarország egyik legjobb edzője dolgozik – nyilatkozta Bódog Tamás. – A pillanatnyi helyezésük alapján biztosan duzzadnak az önbizalomtól, de a hazai pálya előnyét, azaz a szurkolók támogatását élvezve mindenképpen jó esélyünk van meglepetést okozni. A mérkőzés egyértelmű esélyese a vendégcsapat, de a mi játékosaink is jó formában várják az év utolsó mérkőzését. Nincs bennünk semmilyen revánsvágy, még ha fájó vereséget is szenvedtünk az elmúlt bajnokság utolsó fordulójában a Lokitól. Ha akkor nyertünk volna, az nem kisebbítené a mostani sikeréhségünket.

Bódogék meglepetést szeretnének Fotó: DVSC.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik