NB I

Paintsil megszólalt, ez a kedvenc gólja az NB I-ből – VIDEÓ

A Videoton elleni bombája csak második a sorban.

Joseph Paintsil szombati, Videoton elleni bombagólja után a Ferencváros hivatalos honlapján elárulta, melyik a kedvenc találata Fradi-mezben.

A zöld-fehérek 3-1-es Videoton elleni győzelméből Joseph Paintsil is kivette részét, miután a 44. percben egy látványos találattal megduplázta a hazaiak előnyét, majd a harmadik gólt szerző Amadounak remek passzt adott.

A család szól közbe?!
A Chelsea bedurvul kapusfronton?

– Nem volt egyszerű mérkőzés, de csapatként játszottunk, és megmutattuk a Videotonnak, hogy melyikünk a jobb csapat. A bajnoki cím szempontjából elengedhetetlen volt ez a győzelem, ezek a győzelmek azok, amelyek elvezethetnek minket a céljainkhoz.

– Kimondhatatlanul boldog voltam a gólom után. Nehéz pontosan megfogalmaznom azokat az érzéseket, amik akkor voltak bennem. Egy hosszú szóló után sikerült pontosan lőnöm, és ezzel segíthettem a csapatomat. Ez egy nagyon emlékezetes gól számomra.

De melyik a kedvenc NB I-es gól?

– A kedvenc gólom az, amit a Balmazújváros ellen szereztem. De a Videoton elleni találatom a második kedvencem.

A Vidi elleni találatról

– Sok videót láttam a gólomról, több ghánai és magyar oldal is foglalkozott vele. Jó érezni, hogy tetszik az embereknek, amit csinálok, nagyon jók a visszajelzések.

Boldogan menni a pihenőre

– Nagy motivációt meríthetünk ebből a sikerből, hiszen a forduló előtt még három pont hátrányunk volt a Videotonnal szemben, most pedig már pontazonossággal állunk a tabellán. Keményen dolgozunk, és a Vasas ellen is meg fogunk tenni mindent azért, hogy a karácsonyi szünetet boldogan tölthesse mindenki.

Olvasói sztorik