NB I

A Videoton edzője már tudja: igazolni kell

Közben Thomas Doll a Fradi-szurkolókat hiányolta az élvonal rangadóján.

A Ferencváros 3-1-re nyerte az OTP Bank Liga 18. fordulójának rangadóját a Videoton ellen, így pontszámban utolérte riválisát. A tabellán továbbra is a székesfehérváriak állnak az élen jobb gólkülönbséggel – jövő hét végén dől el, melyikük telel az első helyen.

Olvastad már?
Neymar megállapodott a Real Madriddal

A mérkőzés után a két szakvezető nyilatkozott.

Thomas Doll, FTC: – Ma egy szenvedélyes Ferencvárost láttunk a pályán, nagyon büszke vagyok a játékosokra. Mindazt, amit a héten megbeszéltünk, elhatároztunk, a fiúk nagyszerűen megvalósították a pályán. Szeretem, amikor van szenvedély a játékunkban, kezdeményezünk és nem kivárásra játszunk, és ma ez történt. Az első félidőben a védekezésünk és a támadójátékunk is rendben volt. A második játékrészben a Vidi fokozta a nyomást, három-négy emberrel támadtak, de tudtuk, hogy bizonyos területek így megnyílnak majd előttünk. Sokat futottunk, és fontos volt, hogy be tudott szállni Moutari is a padról. Nem tudok senkit kiemelni, az egész csapat nagyszerűen játszott. Szép támadásokat és gólokat láttunk. Anélkül, hogy arrogánsnak tűnnék, teljesen megérdemelt a győzelmünk. Örülök, hogy nem hagytuk ellépni a Vidit a téli szünet előtt. Jó lett volna, ha a kapu mögött is tele lettek volna a lelátók, a csapat ugyanis megérdemli, hogy jó hangulatban, telt ház előtt játszhasson. Csak ennyi negatívum történt ma este.

Nikolics csapata a kupa után a rangadón is 3-1-re kapott ki Fotó: vidi.hu

Marko Nikolics, Videoton: – Gratulálok a Ferencvárosnak, megérdemelten nyert. A rangadókat általában az nyeri meg, aki jobban akar, ez ma is így volt. Nagyon sok hibát vétettünk, sok ajándékot adtunk a hazaiaknak a tizenhatosunk környékén, akik ezzel élni is tudtak. Passzokat adtunk az ellenfélnek, volt, hogy nem tudtunk felszabadítani, ennyit nem lehet hibázni. A második félidőben már jobban harcoltunk, de ilyen ajándékokat nem szabad adni. Egyébként jó mérkőzés volt, jó volt a körítés is, igazi focihangulatban játszhattak a játékosok. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan eljöttek és szurkoltak nekünk. Gólkülönbséggel még mindig az első helyen vagyunk, a szombathelyi utolsó őszi forduló után is ott szeretnénk maradni. Az lesz a harmincadik mérkőzés a szezonban, ehhez nincs elég nagy keretünk. A téli átigazolási időszakot fel kell használnunk arra, hogy frissítsük a csapatot és érkezzen pár új játékos.

Forrás: Vidi.hu

Olvasói sztorik