NB I

Ez a honlap nem lesz a Honvéd-edző kedvence

George F. Hemingway nem hiszi, hogy Erik van der Meer idióta lenne.

Minden bizonnyal nem a Honvédot irányító holland szakvezető legvérmesebb rajongója készítette el a lemondottmarevdm.webnode.hu internetes oldalt. A portál nem „kínál” egyebet, mint naponta felel arra a kérdésre:

Lemondott már Erik van der Meer?

A „tartalom” hétfő óta három „nem”, kíváncsiak vagyunk, eljön-e a pillanat, amikor „igen” lesz a felelet.

Mindez persze a holland tréner munkáján, illetve az együttese teljesítményén (az eddigi mutató, a 7-4-6-os statisztika erősen középszerű az NB I bajnokától) múlik, no és az sem elhanyagolható, hogy Van der Meer főnöke, George F. Hemingway nem ült fel a provokációnak.

SZÉÉÉÉP
Sarokkal lőtt csodagóllal vezet a Vác a Vidi ellen – VIDEÓ

Mint ismert, az edző állítólag keményen kritizálta a munkaadóját, egy holland portál legalábbis kemény nyilatkozatot adott a szájába. Erik van der Meer mindent cáfolt, és Hemingway hisz neki, pontosabban neki hisz.

– Erik azt mondta, hogy ő nem adta ezt az interjút – reagált Hemingway klubtulajdonos a Digisport Sport24 című műsorában. – Az ember, aki a cikket írta, azt mondja, ő megcsinálta az interjút. Ez egy ismeretlen újságíró, nekem kényelmesebb elhinni, hogy az újságíró tisztességtelen ember, mint azt, hogy az én vezetőedzőm egy idióta…

Egyszerű kérdésre, egyszerű válaszok a sajátos portálon… Fotó: lemondottmarevdm.webnode.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik