NB I

Ez az sms pörgette fel a Fradi-verő Haladást

„Aki megvette azt a kib… jegyet erre a meccsre, az úgy menjen haza, hogy a csapat mindent megtett” – bejött a szurkoló motiváló írása.

A Haladás–Ferencváros (2-1) mérkőzést követő sajtótájékoztatón Michal Hipp megemlítette, hogy a meccs előtt Halmosi Péter csapatkapitány egy szurkolótól kapott sms-t olvasott fel az öltözőben, amely még motiváltabbá tette a csapatot. Nos, az üzenetet Buti Róbert óriási Hali-drukker, a Dogs Elit szurkolói csoport tagja küldte, melyet Cucu és az ő engedélyével közzé is tett a szombathelyiek hivatalos honlapja.

Olvastad már?
Hatalmas siker! Final Fourba jutott az ETO a futsal BL-ben

„Klubunk történelmi pillanathoz érkezett! Az új stadion miatt visszatértek a régi nagy szurkolók! Fent a mennyben több tízezren szorítanak nekünk! Olyan emberek is vásároltak jegyet a mai mérkőzésre, akik életükben nem látták még a Haladást, nem egyedül érkeznek, a gyermekeik itt ott lesznek. Most tegyétek ki a szíveteket a pályára, mutassátok meg, hogy kell megdögleni a szurkolókért! Nem az eredmény a fontos, hanem az, aki megvette azt a kib…. jegyet erre a meccsre, az úgy menjen haza, hogy a csapat mindent megtett. Csak rajtatok múlik, dögöljetek meg a pályán, ha kell hordágyon vigyenek le benneteket a lefújás után! Érezzétek át a mai nap jelentőségét! Menjetek ki és higgyétek el, nincs lehetetlen! Mi veletek vagyunk! HAJRÁ SZOMBATHELY!HAJRÁ HALADÁS!”

Egyik fanatikusától kapott sms-t a Haladás Fotó: Bonyhádi Zoltán
Olvasói sztorik