NB I

Bódog szerint majdnem olyan a DVTK-öltöző, mint egy társkereső klub

Horváth Ferenc a Szomszédokat emlegette, Pintér Attila kulturáltabb szurkolókat kíván a Balmazújvárosnak.

Vasas–Debrecen 1-5

Michael Oenning, Vasas: – Azt eredmény és a második félidőben mutatott játék miatt is csalódott vagyok. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, két kivédhető helyzetből kaptunk két gólt. A második félidőben begörcsöltünk és a végén két perc alatt kaptunk két gólt, nem voltam elégedett a játékkal.

Herczeg András, DVSC: – Jó teljesítményt nyújtva, összeszedetten, fegyelmezetten játszottunk, végig a mi akaratunk érvényesült, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Szoros mérkőzésre számítottam, olyanra, amilyen bármilyen eredményt hozhat. A negyedik gól kellett ahhoz, hogy úgy érezzük, megnyerjük a mérkőzést.

Forrás: haon.hu


Balmazújváros–Puskás 2-2

Horváth Ferenc, Balmazújváros: – Azt gondolom, hogy nem érdemeltünk volna vereséget. Három meccs óta nem kaptunk ki, ez már egy olyan komoly sorozat, mint amilyen a Szomszédok volt, és pont annyi pénzből hoztuk össze, mint ahogyan ők.

Pintér Attila, Puskás: – Nem vagyok ideges, mert egy bajnokaspiráns Ferencváros csak egy-nullra tudott nyerni itt, a Videoton három-kettőre, nekünk is megvoltak a lehetőségeink, hogy megszerezzük a három pontot. A játékos is téved, mindenki téved, szerintem biztos, hogy volt egy tévedés a mérkőzésen, de ez benne van, mert mindenki ember, mindenki tévedhet. Saját magunknak köszönhetjük, hogy nem szereztük meg a három pontot. Sok sikert kívánok a Balmazújvárosnak a továbbiakban és azt is, hogy kulturáltabb közönsége legyen.

Forrás: m4sport.hu

Pintér Attila odaszólt a szurkolóknak Fotó: pfla.hu


Videoton–Paks 2-0

Marko Nikolics, Videoton: – Gratulálok a játékosoknak az újabb győzelemhez! Nekünk ez volt a huszonhetedik tétmérkőzésünk az idényben, dicséret illeti a keret tagjait, mindenki elmegy a határokig, hogy sikeresek legyünk – ne felejtsük, a többi csapat ennél kevesebb találkozón lépett pályára. Az elmúlt hetekben eredményesen játszunk, ezt tartani kell még a hátralévő két bajnokin és a Vác elleni kupamérkőzésen is. A Paks egy jó csapat, ezért örülök, hogy sikerült kétszer is betalálnunk, és az is pozitívum, hogy kapott gólt nélkül lehoztuk a mérkőzést. Talán egy fejest leszámítva helyzete sem volt ellenfelünknek, a védőink egyénileg jó mérkőzést játszottak, Juhász Roland például szinte minden szituációt megoldott, de nem csak a védelem érdeme, hogy nem kaptunk gólt, hanem az egész csapaté. Négy ponttal többet szereztünk most, mint tavaly a téli szünet előtt, de a Ferencváros is jobban szerepel, mint egy éve. Jön még két fontos bajnoki és egy kupamérkőzés idén, ezeken is jól kell szerepelnünk, majd jön a téli felkészülés, szóval sok munka vár még ránk ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Most jön majd a Ferencváros elleni rangadó, tudom, hogy sokak már erről érdeklődnek – én is várom, szeretem a nagy meccseket –, de ne felejtsük el, hogy szerdán előtte még a Vác ellen lépünk pályára és a kupa is fontos számunkra. Láttam a váciakat személyesen, erős együttesről van szó, több játékos NB I-es rutinnal is rendelkezik, tiszteljük őket, de természetesen szeretnénk továbblépni a következő körbe.

Csertői Aurél, Paks: – Sajnos nem tudtunk bravúrt végrehajtani, a döntetlent is ebbe a kategóriába sorolom, de az sem jött össze. Nagyon jó csapat a Vidi, nehéz ellene focizni. Lőttek egy gólt, ráültek az eredményre, hagytak bennünket játszani, aztán a végén rúgtak még egyet. A mai meccsen nem sok esélyünk volt, ellenfelünk majdnem minden lehetőségét könyörtelenül kihasználta. A lehetőségekig eljutottunk mi is, de nem tudtunk betalálni. A befejezéseknél az egyéniségeknek kellene dönteni, hátul pedig nullára hozni a meccset, ezek ma nem sikerültek.

Forrás: vidi.hu


Honvéd–Mezőkövesd 1-2

Erik van der Meer, Honvéd: Jól kezdtük a mérkőzést, az első percben már vezetést szereztünk. Jöttek a dolgok az elején, amire számítottunk, de sajnos egy szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél. Ezután 6-7 helyzetünk volt, amelyeket nem sikerült értékesíteni. A második félidőben kértem, hogy járjon a labda és próbáljunk a hátuk mögé kerülni, de sajnos nem úgy jöttek be a labdák oldalról, mint ahogy kellett volna. Aztán Laczkó elvesztette az emberét és Koszta góljával megszerezte a vezetést az ellenfél. Próbáltunk nyomást helyezni rájuk, de hősiesen védekeztek. A kimaradt lehetőségek miatt görcsösek lettek a játékosok, ennek így vereség lett a vége. Lanzafame eseténél véleményem szerint tizenegyest érdemeltünk volna, de vissza kell néznem az esetet. Megértem a szurkolókat, hogy nemtetszésüket fejezték ki, hiszen Marco bajnok lett a csapattal, ezek után ez természetes. Elfogadom és megértem a kritikát, de szeretném, ha ez nem irányulna a játékosok ellen. Próbálom a munkámat becsülettel elvégezni.

Kuttor Attila, Mezőkövesd: – Kevés olyan csapatot ismertem eddig, amely ennyire megérdemelte a sikert, mint mi a mai napon. Amit ezek a srácok hetek óta letesznek az asztalra, annak a munkának meg kell hoznia az eredményt, ez ma megtörtént! Ez a csapat nem egy kieső csapat, volt ereje felállni, ez óriási erőt mutat. Koszta Márk jól játszott volt csapata ellen, de ezt a meccset a csapat nyerte meg.

Forrás: honvedfc.hu, mezokovesdzsory.hu


Diósgyőr–Újpest 1-2

Bódog Tamás, DVTK: – Nem lehetett tízet cserélni, az nem tetszett. Szívem szerint többet cseréltem volna. Ha száz párharcból száztizenötöt elveszítesz, akkor nem lehet mérkőzést nyerni. Az első félidő katasztrófa volt, abszolút megérdemelten vezetett az Újpest. Összességében azt mondom, talán lehetett volna egy iksz, de gratulálok az Újpestnek, jobban játszottak. Ha a párharcokat nem nyered meg, nem vagy olyan alázattal benne a mérkőzésben, akkor ez sül ki belőle. Ha visszagondolok arra, hogy milyen zenéket hallgattak a játékosok az öltözőzőben a meccs előtt, akkor komolyan mondom, nekem is majdnem olyan érzésem volt, hogy egy romantikus társkereső klubban vagyok. Lehet, hogy amiatt aludtak be. Próbálunk változtatni, lehet, hogy kevés volt a pörgetés előtte.

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Az első félidőben több helyünk volt, amit ki is használtunk, ebből született a gól, illetve még kialakítottunk több helyzetet is. A második félidőben köszönhetően a harcosságnak és a sok ütközésnek, néhány játékosnál nyilván ez a frissesség eltűnt, és a kontratámadásoknál is kevesebb volt a lendület, ugyanakkor itt is tudtunk gólt szerezni. Sokkal jobban csapatnak néz ki az együttes, és nemcsak azok a játékosok, akik a pályán vannak, hanem akik a kispadról beállnak, sokkal jobban tudnak hozzátenni a játékhoz. Sokkal egységesebb lett az Újpest, sokkal nehezebb ellenünk játszani.

Forrás: m4sport.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik