NB I

Távozik az Újpest edzője?

Nebojsa Vignjevic visszatérhet korábbi klubjához.

A butasport.rs cikke szerint az Újpest FC-t irányító, Nebojsa Vignjevic az egyik jelölt a szerb élvonalbeli FK Vojvodina vezetőedzői posztjára.

Ezt olvastad már?
Bogdán Ádámért újfent bejelentkezett a korábbi BEK-győztes klub

Újpesten már a negyedik idényét tölti, ezért bizonyára érzékenyen érintené a klubot a távozása. Hivatalos tárgyalásokra még nem került sor az újvidékiekkel, akiknek további két jelöltje van Aleksandar Veselinovic és Ilija Stolica személyében. Nekik szintén van csapatuk jelenleg, a szerb első osztályban dolgoznak.

Vignjevic nagy visszatérő lenne, hiszen a 2012–2013-as szezonban már volt a Vojvodina vezetőedzője, és az Európa Liga-selejtezőt jelentő harmadik helyen végzett vele az együttes.

A szakvezető a múlt héten az M4 Sportnak azt mondta, megfordult a fejében a lemondás gondolata, amikor jöttek a nem várt, gyenge eredmények.

Hamarosan visszatérhet hazájába az Újpest FC edzője Fotó: www.m4sport.hu

„Akadtak pillanatok, amikor az lett volna a legkönnyebb út, ha emelem kalapom, és minden problémát magam mögött hagyok. Másnap találhatnék egy új klubot, de ez nem én lennék” – nyilatkozta.

FRISS:

A tréner az újpest FC honlapján kedden tagadta, hogy távozni készülne.

„A hírnek annyira nincs valóságalapja, hogy én is csak az újságokból hallottam a feltevéseket. Természetesen maradok a Megyeri úton, és tovább küzdünk a csapattal, hogy az Újpest FC a lehető legjobb helyre kerüljön a bajnoki tabellán” – nyilatkozta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik