NB I

Nem kell tovább égetni Magyarországot! A szurkolók rárontottak a játékosokra

Nem nyugszanak a kedélyek, fortyognak az indulatok. Este pedig már válogatott meccs.

Ami sok, az sok. A magyar válogatott szurkolói képtelenek megemészteni a luxemburgi fiaskót, a nemzeti csapat idei produkcióját.

A Rangadó.hu Facebook oldalán azt kérdeztük olvasóinktól, mit üzennek a Costa Rica ellen pályára lépő csapatnak.

Szemezgettünk a beírások közül, azokat változtatás nélkül közöljük..

Azt, hogy: “Sztem ne lépjetek pályára, nem kell tovább égetni Magyarországot, így is szégyenpadon ülünk Európában labdarúgás szempontjából! Ami hazánkban folyik, az egy nagy szar, nem foci!”

A foci nem csak fizikai,technikai,hanem szellemi sport is.Lassú hülye felfogással rendelkezik mindegyik.Érdemes megnézni a tv-s “szakkomentárokat”olyan emberek okoskodnak akik soha semmit nem értek el,és mindent tudnak!!Az a hülye labdarágó bolond lenne nem felvenni a százezres,milliós fizetését ha már tömik őket vele.

Hát nem is tudom! Az irodalmi stílust hagyom. De amennyiben, lélektelen, agyatlan semmilyen footballt látok jobb lesz ha viszik magukkal a hálózsákot és felkészülnek a Grupiban való alvásra mert megvárom őket…!!

Dzsudzsák tud valamit, ezen az égésen már nem vesz részt. Rontaná az árfolyamát. Még valami:az aranycsapatba ő sem férne bele,a többiek még labdaszedőnek sem.

Amennyiben nem nyernek min 3góllal adják le a címeres mezt és a cipőt, és soha ne is próbálják felvenni, illetve az eddig bezsebelt lóvét fizessék vissza kamatostúl

Hozzák helyre amit elbasztak. Nyerjék vissza a szurkolókat, az arcukból vegyenek vissza, a kifogásokat felejtsék el, és hogy azt lássuk hogy csusznak, másznak a pályán minden egyes kibaszott labdáért. Bizonyítsák be hogy megérdemlik hogy viseljék a válogatott mezt. Anyait, apait, sőt még annál is többet bele kell adni. Akinek mindez nem megy, az felejtse el hogy van keresnivalója a csapatban. Szedjék össze magukat mert ez eddig kurva gyenge.

Mivel akkor is melletuk allok amikor nyernek.Igy akkor is melletuk allok amikor6 melyponton vannak. Bar ma annak ellenere.is hogy bizok bennuk ,vereseget erzek.De hajra Magyarorszag!
Egy keresem van.Kimegyek a meccsre.De annyit akarok látni hogy addig futnak,kúsznak,próbálkoznak amíg lehet!

Ez tiszta elmebeteg és demagóg banda! Az én főnököm mit szólna ha akár hányszor szól hogy vigyek árut a csarnokba targoncával, én meg soha nem vinnék ők meg nem tudnának termelni. Műszak végén odajönne és mondaná hogy így tovább ügyes vagy és még bónusz is jár mert ilyen ember kell még sok a gyárba. Tiszta őrület nem?!

Olvasói sztorik