NB I

Külföldi edzőre bízták a Haladást

Nem Prukner, nem Egervári és nem is Supka vette át az együttest.

Mint ismert, múlt szerdán a Mészöly Gézát követő Pacsi Bálintot is menesztette a Haladás vezetősége. Az új edzővel a csapat csupán egyetlen meccset tudott nyerni, és visszacsúszott a kiesőhelyekre, így nem volt meglepő a döntés.

  • OLVASTAD?

    Újabb játékos dőlt ki a magyar válogatottból

  • Tóth Miklós ügyvezető kijelentette, hétfőn kiderül, ki lesz a szezonbeli harmadik vezetőedző a klubnál, és a mai tréninget is az új szakember tartja, vagyis a kulisszák mögött minden bizonnyal eldőlt a kérdés.

    Honlapunk korábban már megszellőztette, hogy Supka Attila, Egervári Sándor és László Csaba neve is felmerült a szombathelyi kispad kapcsán, ám különböző okok miatt egyik tréner sem vállalta a munkát.

    A Rangadó.hu biztos forrásból úgy értesült, hogy a Haladás új vezetőedzője a szlovák Michal Hipp lesz. Az 54 éves szakember játékosként csehszlovák és szlovák válogatott is volt, edzői pályafutása során előbb asszisztensi feladatokat látott el, majd irányította a Slovan Bratislavát, a szlovák nemzeti együttest, a Nyitrát és a Jihlava együttesét is. A ma délelőtti edzést már Hipp vezényli Szombathelyen.

    Tíz órakor a vasi klub hivatalos honlapja is megerősítette Hipp érkezését.

    Michal Hipp Fotó: fcvysocina.cz
    Olvasói sztorik