NB I

Meg is van a nap első Lovrencsics-gólja

Vajon lesz-e második?

A válogatott szünetre való tekintettel felkészülési mérkőzést játszott egymással a Ferencvárosi TC és a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csütörtök délután a Népligeti Sportközpontban. A zöld-fehérek a Holczer – Botka, Otigba, Batik, Pedroso – Sternberg, Gorriarán – Hajnal, Paintsil, Moutari – Lovrencsics Balázs tizeneggyel futottak ki a pályára, míg Horváth Ferenc a Horváth – Rus, Maisuradze, Jagodics, Virág – Vajda , Batarelo, Sigér, Habovda – Arabuli, Zsiga kezdőnek szavazott bizalmat – olvasható a fradi.hutudósításában.

Megszületett a döntés!
Ítéletet mondott az MLSZ a rasszizmussal vádolt újpesti felett

Az edzőmeccsen végül egyetlen gól döntött, a magyar válogatottal Luxemburgban tartózkodó Lovrencsics Gergő testvére, Lovrencsics Balázs a 38. percben Gorriarán passzából vette be az ellenfél kapuját a tizenhatoson belülről – ezt követően már csak helyzetekig jutottak a csapatok. Remélhetőleg a csütörtök esti válogatott meccsen Lovrencsics Gergő is folytatja a gólgyártást, és tovább viszi a család jó hírét.

Pedroso végig a pályán tartózkodott Fotó: fradi.hu

A meccs folyamán a Fradinál Varga Ádám, Takács, Bőle, Csonka, Leandro és Rui Pedro, míg a Balmaznál Pogacsics, Coulibaly és Rácz is lehetőséget kapott.

Az újvárosi csapat másik fele a Videoton II ellen lépett pályára Székesfehérváron, ez a találkozó 0-0-ra végződött.

Olvasói sztorik