NB I

Inzultálták az egyik Balmaz-játékos feleségét a diósgyőriek

Hivatalos közleményt adott ki az újonc.

Újabb balhétól hangos a magyar élvonal. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő hivatalos oldalán tette közzé azt a sajnálatos eseményt, ami a legutóbbi fordulóban a DVTK–Balmazújváros bajnoki után történt a debreceni Nagyerdei Stadionban.

Nagyot szólna a váltás!
Hazard bejelentkezett a világ egyik legjobb csapatához

A mérkőzés lefújását követően egyik játékosunk a hazai szektor elé ment – mivel felesége abba a szektorba kapott tiszteletjegyet -, hogy megköszönje a biztatást. Ott azonban pár hazai szurkoló inzultálni kezdte a hölgyet. Több újvárosi szurkoló is abba a szektorba kapott tiszteletjegyet, és sikerült őt kimenekíteni a helyszínről. Addigra azonban szavakkal, és tettekkel is úgy bántak játékosunk feleségével, ahogy azt finoman fogalmazva sem illik.

Azért is állunk értetlenül a szituáció előtt, mert a mi klubunk a legjobb helyeket biztosította Balmazújvárosban a vendégek tiszteletjegyeseinek, itt pedig a diósgyőri szurkolók közé kellett beülniük szurkolóinknak, akiket ráadásul olyan inzultus ért, ami nemhogy stadionba nem való, hanem sehova. – olvasható a sajtóközleményben.

DVTK-szurkolók között nézte a meccset a Balmaz-játékos felesége Fotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik