NB I

Felháborodott levelet írt egy Fradi-szurkoló a biztonsági főnöknek

A négyéves gyereket is átvizsgálják, a késelőt viszont nem.

Egy felháborodott Fradi-drukker nyílt levelet írt az elmúlt hétvégén az FTC-DVSC NB I-es mérkőzésen történt szurkolói botránnyal kapcsolatban. Mint ismert, a Digi Sport egyik felvételén jól látható, hogy a „Bonyha” becenévre hallgató késelő fradista nem a hivatalos beléptetési módszeren keresztül jutott be a Groupama Arénába, hanem egy oldalsó kapun.

Ezt olvastad már?
Bódog megszólalt a hazudozó játékosáról!

A csalódott drukker a klub vezetőinek, a biztonsági szolgálat vezetőjének – Baranyai Imrének – és a Ferenczvárosi C-középnek is eljuttatta levelét. A ckozep.hu oldalról változatlanul közöljük a levél tartalmát.

Ellenőrizetlenül lépett be a késelő fradista? (szürke ruházatban) Fotó: digisport.hu
“Tisztelt Baranyi Imre Úr!
Bérletes Ferencváros szurkolóként mélységesen felháborított és elszomorított az, ami az FTC-Debrecen mérkőzés szünetében történt.
Elképesztőnek tartom, hogy egy – amúgy büntetett előélettel bíró – “szurkoló” a hivatalos beléptetési rendszert kikerülve simán besétálhatott a stadionba. Erről ma már képek kerültek napvilágra. Az Ön által vezetett biztonsági szolgálat ebben partnere volt, mi több azt is elnézték neki, hogy egy vagy két 30 cm-es kést (!!!) hozzon be a stadionba.
Többször vittem már ki korábban kisfiaimat és kislányomat a Groupama Arénába. A 4, 7 és 8 éves gyerekeket is átvizsgálják Önök ezt a Bonyha becenevű senkiházit, aki soha nem látott szégyent hozott a Ferencvárosra viszont nem. Bejött és megkéselt legalább két embert, ebből legalább egyet életveszélyesen.
Nem szeretnék foglalkozni azzal, hogy ez felbecsülhetetlen kárt okozott a Fradinak. Itt és most csak azt szeretném jelezni, hogy azok után, hogy büntetett előéletű emberek késekkel járkálhatnak a Groupama Arénában a gyerekeim, feleségem és a gyerekeim biztonságát nem látom szavatoltnak a stadionban, így nem fogunk kijárni az FTC mérkőzésire. Sok barátom és ismerősöm van, akik ehhez hasonlóan gondolkoznak.
Szégyelljék magukat!!! A legkevesebb az, hogy levonják a személyi következményéket és nagyon záros határidőn belül garanciákat nyújtanak arra vonatkozólag, hogy a szurkolók élete biztonságban van a stadionban és a jövőben senki nem lófrálhat 30 centis késekkel bent.
Ameddig ez nem történik meg nem önszántamból, de a védve a családom és saját magam személyi biztonságát és életét nem megyek, mert így nem is tudok FTC meccsekre menni. Felmerül persze így az Önök elégtelen munkavégzése következtében a szurkolókat ért vagyoni és nem vagyoni kártérítés kérdése, azt gondolom, ezen is érdemes lenne elgondolkozniuk.
Bízva abban, hogy sikerül határozottan és megnyugtatóan megoldaniuk a problémát, maradok üdvözlettel,
P.T.”
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik