NB I

Felderítőúton járt a Puskás-szektor egyetlen szurkolója

A Rangadó megtalálta a Bozsik Stadionban egyedül árválkodó lelkes drukkert, aki elárulta, miért választotta a felcsúti „tábort”.

Honlapunkon is láthatták már azt a megmosolyogtató képet, ami az NB I előző fordulójában a Budapest Honvéd–Puskás Akadémia összecsapáson készült. Mint ismert, a vendégszektorban csupán egyetlen drukker volt jelen, mellé pedig később a biztonsági személyzet két tagja is csatlakozott. A Rangadó.hu megtalálta a lelkes drukkert, aki elárulta, milyen érzés volt egyedül végignézni a 4-3-ra végződő összecsapást, valamint arra is választ adott, miért éppen a felcsúti szektorba ment.

– Nem vagyok kimondottan Puskás Akadémia-szurkoló, a magyar futball rajongója vagyok. Igyekszem minél több meccsen ott lenni, élőben megismerni a magyar lelátói életet, és most éppen erre a mérkőzésre látogattam ki – válaszolta honlapunknak Némedi Tamás, aki azért nem a hazai táborba ment Kispesten, mert ott korábban már megfordult és ezúttal egy új közeget akart megismerni.

Később két biztonsági ember is csatlakozott hozzá Fotó: honvedfc.hu

– Elég vicces volt, nem gondoltam volna, hogy egyedül leszek – emlékszik vissza a hétvégi meccsre Tamás. – De megtapsoltak a hazai szurkolók, illetve a mérkőzés is jó volt, úgyhogy összességében jó élmény marad. A két biztonsági ember meglepődve kérdezte, hogy biztos ide akarok-e jönni. Utána bejöttek hozzám beszélgetni, nagyon jó fejek voltak, több ilyen focikedvelő biztonsági ember kellene a stadionokba.

Tamás terve, hogy az összes NB I-es csapat táborát körbejárja, ennek megvalósulásához pedig már csak a Paks és a Szombathelyi Swietelsky-Haladás B-közepei hiányoznak, erre pedig még az idén sort akar keríteni.

Tamásnak jó élményként marad meg a találkozó Fotó: rangado.hu
Az egyetlen eladott vendégjegy Fotó: rangado.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik