NB I

A Honvéd góllövője bejelentkezett a magyar válogatottba

Az U21-eseknél már szerepelt, szívesen menne a felnőttek közé is.

Az előző NB I-es bajnokin góllal vette ki a részét a Budapest Honvéd Puskás Akadémia ellen aratott győzelméből Holender Filip – a kragujevaci születésű középpályásnak ez volt a harmadik találata a most futó szezonban. A 23 éves játékos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a 4-3-as győzelemről, majd a Honvédhoz fűződő érzelmeiről és a magyar válogatottságról is.

Ezt olvastad már?
Világ- és Európa-bajnok középpályásra mozdult rá a Liverpool

– Nyolc és fél éve a Honvédban vagyok, nagyon szeretem a csapatot. A klub más mint a többi együttes, számunkra nincsenek olyan extra feltételek mint a Fradinál vagy a Vidinél. A légkör itt többet ér, nem minden a pénz, ha nem így lenne, akkor nem is nyertünk volna bajnoki címet – mondta Holender, aki 2009-ben, tizennégy évesen került a kispesti Magyar Futball Akadémiára, a magyar U21-es válogatottban pedig már négy tétmeccsen is pályára lépett.

– Lenne lehetőségem a szerb felnőtt válogatottban is játszani, hiszen eddig csak az U21-es magyar csapatban szerepeltem. Nem tudom mit hoz a jövő, szívesen játszanék a magyar felnőtt válogatottban, de az nehéz kérdés, hogy hogyan döntenék, ha a szerb és a magyar nemzeti csapat is egyszerre hívna.

A teljes interjút ide kattintva nézheted meg.

Holender szívesen lenne magyar válogatott Fotó: honvedfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik