NB I

Ezúttal nem engedett ki a Videoton és négy gólig meg sem állt – VIDEÓ

A duplázó Lazovics bombagólt lőtt.

OTP Bank Liga, 15. forduló

Videoton FC – Mezőkövesd Zsóry FC 4-0 (3-0)
Felcsút, Pancho Aréna. Játékvezető: Karakó
Videoton: Kovácsik – Fiola, Juhász (Tóth B., 71.), Vinícius, Stopira – Nego, Pátkai, Varga J., Henty (Géresi, 63.) – Scsepovics, Lazovics (Szabó B., 77.). Vezetőedző: Marko Nikolics.
Mezőkövesd: Tujvel – Lázár, Hudák, Szalai, Vadnai – Iszlai – Koszta, Mlinar (Tóth B. a szünetben), Keita, Cseri (Baracskai, a szünetben, Strestík, 73.) – Novák. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Lazovics (7., 66.), Henty (16.), Scsepovics (37.)

Az élvonal tizenötödik fordulójában a Mezőkövesd a Videoton FC ideiglenes otthonába, Felcsútra látogatott.

A sereghajtó vendégek hamar jelentős hátrányba kerültek, ugyanis Lazovics már a 7. percben megszerezte a vezetést a házigazdának. A szerb csatár a tizenhatos sarkának közeléből végezhetett el szabadrúgást és védhetetlenül lőtt a kapu jobb oldalába, 1-0. Nem sokkal később megduplázta előnyét a fehérvári alakulat: a 16. percben Fiola-Lazovics-Henty összjáték végén a nigériai támadó lépett ki és lőtt Tujvel kapujába közelről, 2-0.

A szünet előtt meglőtte harmadik gólját is a Videoton! A 37. percben Fiola tette ki labdát a szélen helyezkedő Lazovicshoz, aki középre tekert, Scsepovics pedig a kapu előterében nem hibázott, 3-0.

A fordulás után újabb gólnak a hazaiak örülhettek: a 66. percben a csereként beállt Géresi vezette rá a labdát a fellazult vendég védelemre, majd Scsepovicshoz passzolt. A szerb játékos középre passzolt honfitársához, Lazovics pedig ziccerben nem hibázott, 4-0.

A Videoton magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a sereghajtó felett, jobb gólkülönbségének köszönhetően pedig ismét élre állt.

Lazovics-bomba szabadrúgásból

Les volt? Íme a Videoton második gólja

Olvasói sztorik