NB I

Három meccset ért a bíró fa**szopózása

Két zárt kapus meccsre büntették az Újpestet, kivizsgálják Henty és Szankovics ügyét is.

A szokásoknak megfelelően kedden összeült a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága és ezúttal is szép számmal osztottak ki büntetéseket. Igaz, a hétvégi balhésra sikerült Újpest–Videoton találkozó után ez egyáltalán nem is ért meglepetésként senkit.

Ezt olvastad már?
Pep Guardiola lerabolná a Realt

Íme, a fegyelmi bizottság döntései.

Íme Suljic kirohanása

Suljic Asmir (Videoton FC), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Anel Hadzic (Videoton FC), mert a vele szemben szabálytalankodó ellenfelét ellökte magától 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
– A FEB Henty Ezekiel Isokent (Videoton FC), a mérkőzés után tanúsított sportszerűtlen magatartásáért (létesítményben történt kár okozásért) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
– A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása), szurkolói részéről tárgy játéktérre dobásáért, szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (az ellenfél két színes bőrű játékosa felé történt „huhogások”) 1.500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá kötelezi a sportszervezetet a soron következő 2 hazai NB I-es bajnoki mérkőzésének nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megrendezésére. A Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása), szurkolóinak rendbontásaiért (székek feltépése és játéktérre dobálása), valamint két labdarúgójának súlyosan sportszerűtlen magatartásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
– A FEB a 2017. november 9. napján tartandó ülésére megidézi Sankovic Bojant az Újpest 1885 Futball Kft. játékosát, ellenfele Henty Ezekiel Isoken (Videoton FC) a mérkőzés után, az öltözőfolyosón, rasszista módon történt megsértése ügyében.
– A FEB a DVSC- Paks mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A többi határozatot ide kattintva olvashatja el.
Olvasói sztorik