NB I

NB I: Thomas Doll megfelelő reakciót szeretne látni

Csalódott csapatok találkoznak Mezőkövesden.

A Ferencvárost és a Mezőkövesdet is egy másodosztályú csapat – a Kisvárda, illetve a Gyirmót – búcsúztatta a Magyar Kupában a 64 között ezen a héten. A két élvonalbeli együttes éppen egymással játszik a 14. fordulóban, szombaton.

Ezt olvastad már?

Elképesztő sztárcserét hajthat végre a Manchester United és a Real Madrid

– A mezőkövesdi meccsen megfelelő reakciót szeretnék látni, semmi többet – mondta Thomas Doll vezetőedző az FTC honlapján. – Most nem tudjuk sokat birtokolni a labdát, vagy a két évvel ezelőtti domináns játékunkat hozni, minden egyes győzelemért kőkeményen meg kell küzdenünk. Örülnék, ha az első perctől kezdve ott lennénk fejben, tudnák a játékosok, mit kell tenni, és nem a szünetben kellene cserével reagálnom arra, hogy már hátrányban vagyunk. Az messze nem jó, ha akkor jövünk rá, hogy tudunk focizni, amikor már hátrányban vagyunk, ez a legtöbbször nem kifizetődő. Tudom, hogy a csapatnak megvan a karaktere ahhoz, hogy a mérkőzés elejétől a végéig, mind az első, mind a második félidőben maximális teljesítményt nyújtsunk.

Thomas Doll győzelemben reménykedik Fotó: MTI

A sereghajtó borsodiak új szakvezetője, Kuttor Attila úgy vélekedett, megfelelően elemezték a zöld-fehérek játékát.

– Harcos, jó mentalitású csapat fog pályára lépni, amely méltó ellenfele lesz majd a Ferencvárosnak. Amennyiben mindenki a tudása legjavát nyújtja, és csapatként egységesek leszünk, akkor meglepetést okozhatunk. Szeretnénk itthon tartani a három pontot és megkezdeni a felzárkózást a tabellán – nyilatkozta klubja honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik