NB I

Ez nem elfogadható, elnézést kért a szurkolóktól a Haladás védője

"Az egyenlítés után kellett volna mentálisan erősnek lennünk, és eldönteni a meccset."

Mint ismert, 1-1-es rendes játékidő után tizenegyes-párbajban maradt alul az NB III-as Tiszaújváros otthonában a Haladás együttese a Magyar Kupában. A szombathelyieknél végig pályán volt az OTP Bank Liga idei kiírásában eddig kilenc alkalommal kezdő Jagodics Márk. A 25 éves, korábbi utánpótlás-válogatott középhátvéd csalódottan értékelte a kupakiesést a Rangadónak.

– Nem is tudom, mit mondhatnék egy ilyen meccs után. Nagyon sok helyzetünk akadt a meccsen, de sajnos csak egyet sikerült berúgnunk. Hozzá kell tennem, hogy nekik is voltak lehetőségeik, de bármilyen összeállításban is, egy NB I-es csapatnak meg kell vernie egy harmadosztályú ellenfelet. Lehet kifogásokat keresni, de ez akkor sem elfogadható. Az ilyen meccseknek az a kulcsa, hogy az elején eldöntsük. Az első húsz percbe volt egy kapufánk, illetve bravúrral védett a kapus, aztán utána mi kaptuk a gólt, és a vendéglátók felszívták magukat. A végén tudtunk egyenlíteni, és akkor kellett volna mentálisan erősnek lenni, és eldönteni a továbbjutást a hosszabbításban. Sajnos ez nem sikerült, a tizenegyes-párbaj pedig már mindig lutri, bármi lehet – mondta Jagodics Márk, aki elnézést kért a Hali-szurkolóktól a kiesés miatt.

– Elnézést kérünk a szurkolóktól, akik elkísértek minket. Több száz kilométert utaztak, és ezt kapták. Gratulálok a Tiszaújvárosnak, mert megérdemelte a továbbjutást. Sok fiatal játszott, de hangsúlyozom, erre nincs mentség, egy első osztályú csapatnak bármilyen összeállításban is játszik, meg kell vernie egy NB III-as együttest.

Jagodics Márk (középen) elnézést kért a Hali-szurkolóktól Fotó: Vágvölgyi Bálint
Olvasói sztorik