NB I

Ötezer néző előtt játszottak gálameccset Magyarországon

Ezzel mutatkozott be a Haladás új stadionja.
Haladás Legendák–Magyar öregfiúk-válogatott 2-0 (2-0)
Szombathely, 5000 néző. Játékvezető: Szarka.
Haladás Legendák: Hegedűs (Németh G.) – Kaj (Hegyi), Vörös Cs. (Seper), Horváth R, Tóth P. – Somfalvi (Topor), Tóth M. (Szekér), Molnár B (Jagodics), Sipos (Kovács Zs.) – Kenesei (Vidóczi), Illés (Iszak).
Magyar öregfiúk-válogatott: Brockhauser – Szélesi, Mészöly, Dragóner, Keller – Fehér, Márton, Détári, Vincze, Halmai – Waltner. Cserék: Véber, Telek, Hámori, Szélesi, Sallói, Végh.
Gólszerző: Kenesei (3., 10.).

A Haladás-stadion tesztmérkőzésén a Haladás Legendák Kenesei Krisztián duplájával 2-0-ra verte a Magyar öregfiúk-válogatottat – adta hírül a szombathelyiek honlapja.

A találkozó előtt a Haladás öregfiúkkórusa énekelte el a Haladás-indulót, majd a Himnuszt hallgathatták meg. A kezdőrúgás Kulcsár Ferenc unokája végezte el.

A 3. percben az első támadásából gólt szerzett a vasi együttes. Molnár bal oldali beadását Kenesei hat méterről vágta a kapu közepébe (1-0). Habár a válogatottnál volt többet a labda, gólt mégis a Hali szerzett. A 10. percben, egy kontra után Horváth Róbert bal oldali passzát Kenesei hat méterről helyezte az üres kapuba (2-0). Remek megoldásokat, fineszes átadásokat láthattak azok a szurkolók, akik meghívást kaptak a Haladás Sportkomplexum által rendezett találkozóra.

A második félidőben is folytatódott a látványos játék, igaz, a sebesség nem idézett egy Real–Barcelona meccset, de megállapíthattuk, hogy Illésék nem felejtettek el futballozni.
A gálameccs után a Haladás-szurkolók csaptak össze egymással, a fehérek és a zöldek kétszer 15 perces meccse 1-1-es döntetlennel zárult.

Fotó: haladas.hu
Olvasói sztorik