NB I

Kétszeres magyar gólkirályt igazolt a Balmaz – hivatalos

Most került olyan állapotba a támadó, hogy segíthet Horváth Ferenc csapatának.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a sereghajtó Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnél tréningezik az NB I korábbi kétszeres gólkirálya, Adamo Coulibaly. Akkor még nem lehetett tudni, Horváth Ferenc vezetőedzőnek milyen tervei vannak az elefántcsontparti származású francia támadóval, csütörtök délután azonban hivatalos bejelentést tett a klub.

Ezt olvastad már?
Olsen megerősítette: keresték a magyar szövetségtől

Adamo Coulibaly (1981), a Debreceni VSC történetének egyik legjobb támadója lassan két hónapja kért, és kapott a klubunktól edzéslehetőséget. Mostanra került olyan állapotba, hogy a szakvezetésünk megítélése szerint már tud segíteni a csapatunknak – írja a balmazfoci.hu.

Klubvezetésünk ezért az őszi szezon hátralévő részére (december 9-én lesz az utolsó bajnokink) megállapodott a csatárral, s ha sikerül elintézni a szükséges adminisztrációt, akkor akár már a Budapest Honvéd ellen is pályára léphet, ha a vezetőedzőnk is úgy gondolja. A felek a szezon után, az addig mutatott teljesítmény ismeretében térnek, térhetnek vissza a szerződéshosszabbításra – olvasható a klubhonlapon.

Coulibaly Balmazújvárosban Fotó: balmazfoci.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik