NB I

Ronaldóval és Modriccsal is találkozott a Puskás Akadémia főigazgatója

Takács Mihály és Modric Fotó: pfla.hu

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia képviseletében Takács Mihály főigazgató, valamint Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke volt jelen a londoni FIFA-gálán, ahol a Real Madrid sztárjaival, Cristiano Ronaldóval és Luka Modriccsal is találkoztak – számolt be az akadémia honlapja.

A FIFA október 23-án, Londonban tartotta hagyományos évi díjátadó gálát, ahol többek között gazdára talált a Puskás-díj is, amelynek alapítását 2009-ben Felcsúton jelentette be a világszervezet akkori elnöke, Sepp Blatter. A rendezvényen az akadémia részéről Takács Mihály főigazgató, valamint Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke vett részt, horvát partnerklubjuk, az NK Osijek sportigazgatójával, Alen Petroviccsal együtt.

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy sztárokkal egy szállodában lakhattunk, Cristiano Ronaldóval össze is futottunk – mesélt a honlapnak londoni útjáról Takács Mihály. – Ami a gálát illeti, úgy érzem, a Puskás-díj méltó helyre került, Olivier Giroud találata ugyanis egy rendkívül látványos, nehezen kivitelezhető mozdulatsor után született. Érdekes volt a helyszínváltozás, de így is hatalmas érdeklődés kísérte az eseményt, a szurkolók valósággal körbevették az épületet, hogy akárcsak egy pillantást is vethessenek sztárokra, akikből bőségesen jutott mindenhová. Nagyon örülünk, hogy névadónk, Puskás Ferenc hírneve által akadémiánk ebben a világban is jelen tud lenni. A rendezvényen a Florentino Pérez elnök, illetve Emilio Butragueno sportigazgató vezette Real Madrid-küldöttség volt a legnépesebb – szintén komoly kiváltság, hogy külön bemutatták nekünk horvát csillagukat, Luka Modricot, akivel sikerült is beszélgetnünk.

Olvasói sztorik