NB I

Kubatov akkora öngólt lőtt, mint a (telt) ház – VIDEÓ

A Fradi elnöke vajon tisztában van vele, ki miatt maradt a stadionon kívül a tábor?

Nem tudni, Kubatov Gábor „merre járt” az elmúlt években, mindenesetre legalábbis megmosolyogtató, amit a szerdai sajtótájékoztatón üzent a „liberális újságíróknak”.

– Az első meccsen olyan telt ház lesz, mint a huzat. Ez rossz hír a liberális újságíróknak. Mert idáig azon nyikorogtak mindig, hogy nincsenek telt házas meccsek a magyar pályákon. Hát most lesz. Csókoltatom őket százszor – mondta a harcos klubelnök, aki nemrég állapodott meg csapata szurkolótáborával, amely így – jövő szombaton – visszatér a lelátókra.

Kubatovnak van némi köze ahhoz, hogy évekig a stadionon kívül maradt a tábor… Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

Emlékeink szerint a Ferencvárosi Torna Club elnökének, a Fidesz alelnökének minimális köze azért van az ultrák távolmaradásához – a vénaszkenner kifejezés ismerős lehet neki –, ezek után égbekiáltó marhaságnak tűnik a „liberális újságírók nyikorgásáról” beszélni.

  • Hogy a Fradi-pályán nem (sem) volt sok telt házas meccs, az ugyanis tény.
  • Hogy jó lett volna, ha hétről hétre van, abban minden valamirevaló futballkedvelő egyetért.
  • Ha „az első meccsen olyan telt ház lesz, mint a huzat”, nem rossz – ahogy az elnök állítja -, hanem mindenkinek nagyszerű hír.
  • Hogy a „vezér” egy monológon belül képes „csókoltatni a liberális újságírókat”, majd emlékeztetni a szurkolókat, a politikának semmi keresnivalója a fociban: zseniális.
  • Ettől persze a magát hirtelen győztesként ünneplő Kubatov Gábor azt „csókoltat”, akit csak akar…

    Odaszólt a harcos klubelnök

    Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik