NB I

Orrtörés, szétnyílt szemöldök: „három másodperc teljesen kiesett”

Nem tudta folytatni a Haladás elleni meccset a DVSC középpályása, akinek orrcsontját vasárnap rakták helyre.

A Haladás elleni mérkőzés első félidejének végén fejsérülést szenvedett Sós Bence, aki az ápolás után ugyan megpróbált visszatérni a pályára, de mégsem tudta folytatni a játékot – írja a Debreceni VSC hivatalos honlapjaa sérült játékosáról.

Válogatott:
Szélesi hamarabb bemutatkozhat, mint tervezte az MLSZ

– Teljesen ártalmatlan szituáció volt, egy pattogó labdára indultam az ellenfél játékosával, és nekem sikerült elfejelnem, de ezt már csak később tudtam meg, mert három másodperc teljesen kiesett – tekintett vissza a történtekre a DVSC középpályása. – Csak arra eszméltem, jön be a csapatorvosunk, Tamás doktor, illetve Dankó Misi (rehabilitációs edző – szerk.), és láttam, hogy csupa vér a kezem. Nem éreztem semmilyen fájdalmat, nem is tudtam, hogy az orrommal vagy mással történt valami. Bekötötték a fejemet, és visszatértem a pályára. Egy méter kocogás után, mint akit izomból fejbe vágtak, elkezdett forogni velem a világ. Egyből jeleztem, hogy baj van, az öltözőig sem tudtam eljutni, mert akkor már nagyon fájt. Jöttek a mentősök, kórházba szállítottak, ott derült ki, hogy eltört az orrom, és szétnyílt a szemöldököm, amit össze is kellett varrni, emellett agyrázkódást szenvedtem.

Sós Bence orrcsontját vasárnap helyre rakták. A játékos már jobban van, de a héten pihennie kell. Jövő hét hétfőn kiveszik a varratot, ezt követően edzhet újra egy arcvédő maszk viselésével.

Sós Bence megsérült Fotó: dvsc.hu
Olvasói sztorik