NB I

Bombagóllal riogatja a Fradit az Újpest játékosa

Győzni mennek a lilák az Üllői útra.

2014 szeptemberében Simon Krisztián bombagóljának köszönhetően győzte le 2-1-re az Újpest a Ferencvárost az NB I-ben, a 26 éves középpályás pedig a hétvégén megrendezésre kerülő derbin is megismételné akkori produkcióját.

Mi lesz így?
Hónapok óta csak kínlódik a Real csodagyereke

– Az valóban nagyon szép lövés és találat volt – kezdte Simon az Újpest hivatalos oldalán. – Nyilván az ember mindig szeretne olyan jó teljesítményt nyújtani, és gólt szerezni. Most a győzelem a fontos, sablon szöveg, de igaz: teljesen mindegy, ki talál be a Ferencváros kapujába, csak a végén mi örülhessünk a három pontnak. Ha én rúgok gólt, vagy ha más, ugyanúgy boldog leszek, örülni fogok neki. Ugyanakkor szeretném, ha megint elsülne a lábam.

– Ez lesz az első derbim a Groupama Arénában, így természetesen nagyon várom már – folytatta a most futó bajnokságban eddig egy gólnál és egy gólpassznál járó labdarúgó. – Biztos vagyok benne, hogy szurkolóink nagyon jó hangulatot fognak varázsolni. Mi, játékosok pedig győzni megyünk a Ferencváros stadionjába, így szeretnénk kiszolgálni közönségünket, akiknek az utóbbi időben eléggé tartozunk. Személy szerint nagyon pozitívan várom az összecsapást.

Simon megismételné korábbi jó produkcióját Fotó: ujpestfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik