NB I

Megvan a Mezőkövesd új vezetőedzője – hivatalos

Kijelölték Radványi Miklós utódját.

Ahogyan azt a Rangadó.hu elsőként jelezte, Kuttor Attila is a lehetséges jelöltek között volt a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzői posztjára, kedd délelőtt pedig a borsodi klub hivatalosan is bejelentette a korábban játékosként a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás csapatát is erősítő trénert.

Kuttor 2019 június 30-ig írt alá az NB I-es klubhoz.

Ezt olvastad már?
Újabb izgalmas részletek derültek ki Neymar szerződéséből

Mezőnyjátékosként 560 mérkőzéssel csúcstartó a magyar élvonalban. Bár legtöbbször védőként kapott szerepet, ennek ellenére 49-szer volt eredményes az NB1-ben. Kuttor Attila 1993-2004 között 19-szer húzhatta magára a címeres mezt, utolsó válogatott találkozóján betalált a japánok hálójába. Korábban ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást vezényelte egy idegenbeli Lombard Pápa elleni mérkőzésen, majd a Dunaújvásor ellen is ő meccselt. A szakember utánpótlás vonalon dolgozott az Illés Akadémiánál és a Haladásnál is legutóbb a Videotonnál volt alkalmazásban, ahol az U17-es csapattal bajnokságot nyert, ezzel feljutottak a 10 csapatos kiemelt bajnokságba olvasható a mezokovesdzsory.hu-n.

– Nagy megtiszteltetés ez a feladat, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hamar eredményes legyen – nyilatkozta Kuttor Attila. Csak a munkában hiszek, igyekszek olyan csapatot kialakítani, amely harcos felfogásban játszik és amelynek szemmel láthatóan saját stílusa van.

Olvasói sztorik