NB I

Kiderült, hány meccsre tiltotta el Dollt az MLSZ

Három élvonalbeli klub is fizethet a keddi fegyelmi határozat alapján.

Megtartotta szokásos keddi ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, amelynek ismét vastagon fogott a tolla. Mint ismert, a legutóbbi élvonalbeli fordulóban a lelátóra küldte Bognár Tamás játékvezető a Ferencváros vezetőedzőjét, Thomas Dollt, aki természetesen nem úszta meg szankció nélkül.

Ezt olvastad már?
Élő disznó szurkolt a lelátón az élvonalbeli meccsen – VIDEÓ

Ezen kívül három NB I-es klubot is pénzbírsággal sújtott a fegyelmi bizottság, fizet a Ferencváros, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő.

Íme az NB I-es klubokkal kapcsolatos fegyelmi határozatok. A további büntetéseket ide kattintva olvashatja.

Doll Thomas Jens-Uwe vezetőedző (FTC) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
– A FEB a Haladás-Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
– A FEB a Puskás-FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
– A FEB a Balmazújváros-Fehérvár mérkőzéssel kapcsolatban a Balmazújvárost szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (huhogás) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
Doll a lelátóról irányíthatja a Fradit az Újpest ellen Fotó: Europress/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik