NB I

A Fradi korábbi cselgépére lecsapott a Diósgyőr?

Hatalmas erősítés érkezhet a borsodiakhoz.

FRISSÍTÉS:

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapja nem sokkal később megerősítette, hogy a Ferencváros korábbi játékosa, Leonardo edzéslehetőséget kért, és kapott Bódog Tamás szakmai igazgatótól, így a következő napokban a DVTK Edzőközpontban tréningezik a 34 esztendős játékos.

– Egy technikailag nagyon képzett játékos csatlakozik a mai napon hozzánk, akiről jókat hallottam – mondta el Bódog Tamás, szakmai igazgató. – Leonardo edzéslehetőséget kért a szakmai stábtól és ezt a lehetőséget megadtuk neki. Velünk fog készülni az elkövetkező napokban, és én magam is kíváncsian várom milyen állapotban van a labdarúgó.

Leonardo számára nem ismeretlen a magyar bajnokság, hiszen 2012 és 2014 között volt a Ferencváros labdarúgója, ahol együtt játszott többek között Busai Attilával és Ugrai Rolanddal.

– Sok szép emléket őrzök Magyarországról, szerettem itt játszani – idézte föl Leonardo. – Diósgyőrbe is mindig szívesen jöttem, hiszen rendre telt ház előtt léphettünk pályára. Aki csak Hollandiából követi az eseményeket, annak elképzelhetetlen, hogy az elmúlt években mekkora változás történt errefelé, csodálatos a DVTK Edzőközpont, és impozáns az épülő stadion is. Keményen fogok dolgozni a következő napokban, és alig várom, hogy találkozzak korábbi csapattársaimmal, Busai Attilával és Ugrai Rolanddal.


Korábban írtuk:

Sokat sejtető bejegyzést tett közzé a Diósgyőri VTK Instagram-oldala a keddi nap folyamán. Az NB I-es klub közösségi oldala a Ferencváros korábbi játékosáról, Leonardóról posztolt egy képet, amely alapján egyértelműen arra gondolhatunk, hogy ő lesz a DVTK következő igazolása.

Ezt olvastad már?
Korábbi sikeredző válthatja Montellát a Milan kispadján

A brazil cselgép 2013 februárjától másfél éven keresztül erősítette a Ferencvárost, és azon légiósok közé tartozott, aki technikai tudásával kimagaslott a magyar élvonalból, a szurkolók egyik kedvence volt.

Leonardo azóta több együttesben is megfordult, a német 1860 Münchent, az ausztrál Newcastle Jetst és a holland FC Eindhovent is erősítette, jelenleg szabadon igazolható.

#LeonardoVitorSantiago

DVTK (@dvtkinstagram) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 17., 03:33 PDT

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik