NB I

Gól nélküli döntetlennel ért véget a Paks újpesti vendégjátéka

Nem sok minden történt a Szusza Ferenc Stadionban.

OTP Bank Liga, 12. forduló

Újpest FC – Paksi FC 0-0
Szusza Ferenc Stadion. Játékvezető: Farkas Á.
Újpest: Pajovics – Balázs, Litauszki, Pávkovics, Mohl – Nwobodo, Szankovics (Cseke, 61.), Windecker, Nagy D. (Simon K., 81.) – Tischler (Zsótér, a szünetben), Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
Paks: Verpecz – Vági, Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Papp K. – Kulcsár (Daru, 89.), Koltai (Hahn, 60.), Kecskés (Szakály D., 84.), Hajdú – Bertus. Vezetőedző: Csertői Aurél

Valószínűleg nem örült a Paks a kéthetes válogatott szünetnek, hiszen a tolnaiak három győztes meccset tudhatnak maguk mögött. A nagy kérdés, hasonlóan jó formában folytatják-e a paksiak annál az Újpestnél, amely hazai pályán a most futó bajnokságban csupán egyszer nyert az ötból.

Borzalmasan gyenge első félórát láthatott a közel kétezer kilátogató néző – igen, ezúttal kivételesen nem zárt kapuk mögött rendezték Újpesten a meccset –, az egyetlen valamire való lehetőség Novothny előtt adódott, a hazai támadó fejesét viszont Verpecz vetődve védte. A 30. percbe végre a vendégek is mutattak valamit, Bertus ívelését Kulcsár fejelte nem sokkal fölé. Négy percre rá újabb helyzetet jegyezhettünk fel, Nagy passzát Szankovics előbb Gévayba, majd a bal alsó mellé lőtte.

Ennyi. Semmi több. Színvonaltan negyvenöt perc.

Remek védés!
Na, ezért tartják De Geát a világ legjobbjának – VIDEÓ

Sajnos ugyanott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. A 68. percben mutatott valami izgalmasat az Újpest és a vendég kapus, ekkor Windecker fejesét hatalmas bravúrral Verpecz. Zsótér után Novothny is lőtt gólt, de mindketten lesről, így továbbra is gól nélkül folytatták a felek.

A hajrában még két kapufát is láthattunk, Bertus szabadrúgása után Szabó lesről találta el a bal oldalit, majd Gévay a felső lécre bólintott. Nagyon unalmas meccsen végül pontosztozkodás született.

Csak küzdöttek a felek Fotó: MTI
Olvasói sztorik