NB I

Gálameccsen gálázott a Fradi

Moutari a gólja mellett gólpasszokat jegyzett.

Felkészülési mérkőzés

Makó FC – Ferencvárosi TC 0-4 (0-1)
Makó
FTC: Holczer – Pedroso, Batik, Otigba (Takács Zs., 65.), Blazic (Könczey, 65.) – Gorriarán (Szabó, 65.), Leandro – Csernik, Paintsil (Novák, 65.), Moutari – Priskin (Horváth B., 65.). Vezetőedző: Thomas Doll
Gólszerzők: Gorriarán (31.), Moutari (60.), Horváth B. (73.), Novák (74.)

Az NB III-as Makó vendégeként játszott felkészülési mérkőzést a Ferencváros – gálameccset rendeztek Makón: nézőtér és öltözőkomplexum átadáson vendégeskedett az NB I-es ellenfél.

Priskin lesen kapta a labdát, ezért érvénytelenítették a harmadik percben szerzett gólját. Húsz percre rá a domináló Fradi részéről ismét Priskin volt az egyik főszereplő: Paintsil elé centerezett, aki nagy helyzetben fölé lőtt. A 31. percben egy nagy kapushibát használt ki a Ferencváros: Pedroso beadását elvétette Garamvölgyi, így Gorriaránnak már csak az üres kapuba kellett passzolnia (0-1).

Messi nem, csak a többiek vettek ki szabit:
Csak öten jelentek meg az edzésen

A játékrész végén Moutari találta el a felsőlécet, majd Gorriarán lőtt fölé – 1-0-ra vezetett a Fradi.

A második félidőben is a fővárosi együttes volt aktívabb: Moutari húzott el a védője mellett, majd a kapufa segítségével a rövid felsőbe bombázott (0-2). Nem sokkal később a léc kisegítette a hazaiakat: Horváth Bence fejese pattant vissza a kapufáról. A 73. percben aztán Horváth már gólt is ünnepelhetett: Moutari beadását passzolta a hálóba (0-3).

Rögtön jött a Fradi újabb gólja: Moutari ezúttal Novákot szolgálta ki. Az élvonalbeli együttes így 4-0-ra nyert harmadosztályú vendéglátója ellen – derült ki a Fradi.hu tudósításából.

Moutari remekelt Fotó: Ferencvárosi TC Facebook
Olvasói sztorik