NB I

Harminc év után ismét NB I-es kettős rangadó

Igazi csemege a hazai foci szerelmeseinek.

Korábban már honlapunkon is megírtuk a Borsod Online információira hivatkozva, hogy nagy valószínűség szerint kettős rangadót rendeznek az OTP Bank Liga tizenharmadik fordulójában. Ez azonban mára biztossá vált, miután a Debreceni VSC és a Diósgyőri VTK közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egy belépőjegy áráért egymás után két mérkőzést tekinthetnek meg a DVSC, a DVTK, a Swietelsky Haladás, és a Budapest Honvéd szurkolói a debreceni Nagyerdei Stadionban – írja a diósgyőriek hivatalos honlapja.

Hoppá! Újra BL-meccseken láthatjuk a klasszist!
Még hogy levezet? Van Persie 15-szörös bajnokcsapathoz igazol

Október 21-én szombaton 15:30-as kezdéssel előbb a Loki fogadja a szombathelyieket, majd 18 órától a borsodiak csapnak össze a kispestiekkel.

– 1987 tavaszán rendeztek utoljára kettős rangadót Magyarországon – kezdte Róka Géza, a DVSC cégvezetője. – Szeretnénk ezt a hagyományt újraéleszteni és október 21-én, a Nagyerdei Stadionban kettős rangadó keretében fog megmérkőzni egymással a DVSC és a Swietelsky Haladás, valamint a DVTK és a Budapest Honvéd. A megváltott belépőjegyek és a már korábban eladott bérletek mind a két mérkőzésre érvényesek. Reméljük, hogy két győztes hazai mérkőzést és egy különleges futball élményt tudunk adni ezzel a szurkolóknak. Az esemény szervezésileg és rendezésileg nagyon sok kérdést vet fel, ebbe részletes bepillantást Képíró János rendezvényigazgató fog majd adni.

Közös sajtótájékoztatón jelentette be a két klub a kettős rangadót Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián

– Mi az elmúlt időszakban nehéz helyzetben vagyunk, hiszen a hazai mérkőzéseinket sem otthon, hanem itt, Debrecenben rendezzük – tette hozzá Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője. – Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem debreceni barátainknak, a klubnak és a stadiont üzemeltető cégnek, konkrétan Róka Gézának és Pál Lászlónak, hogy jó szívvel fogadtak minket és miután Mezőkövesden nem tudtuk lejátszani a mérkőzéseinket, helyet biztosítottak a DVTK-nak. Már a sorsoláskor látszott az, hogy ez egy olyan lehetőség, amit ki lehet használni, de ahogy Géza is említette ez nagyon sok kérdést és problémát vetett fel. Nagyon hálásak vagyunk, hogy a debreceni kollégák időt és energiát fektettek abba, hogy ezek az akadályok elháruljanak. Ezzel egy olyan különleges délután és este jöhet létre, ami a debreceni és a diósgyőri, valamint a vendégszurkolók számára is egy egyedi élmény lehet. Nagyon örülünk annak, hogy létrejöhetett az esemény.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik