NB I

Pintér Attila kisfia az édesapja babérjaira tör

Már a válogatottban is bemutatkozott a Puskás-edző gyermeke.

Nem esett messze az alma a fájától, hiszen a tizenkét éves Pintér Filip ugyanannyira rajong a labdarúgásért, mint édesapja, a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila. Az m4sport.hu stábját a korábbi szövetségi kapitány és fia avatta be Győrben a családi titkokba.

– A labdarúgásban nőttem fel, nagyon örülök, hogy a gyermekem imádja ezt a sportágat, sőt a feleségem is – kezdte az M4-nek Pintér Attila. – Az egész család a magyar focinak él annak érdekében, hogy az minél jobb legyen és minél magasabbra kerüljön. Még menni is alig tudott, amikor már otthon rugdosta a lufit, volt is ebből egyszer-kétszer baleset, kórházba is mentünk vele, mert beütötte a fejét. Sopronban voltam edző, amikor már az anyukája hasában rugdosott, ha meghallotta a csapat indulóját.

Pintér Filip már magára húzhatta a válogatott mezét Fotó: Youtube

Pintér Filip azt a győri U12-es csapatot erősíti, amely Magyarországról kvalifikálta magát az amerikai rendezésű Danone Nemzetek Kupára, ahonnan életre szóló élményekkel tértek haza a magyar srácok.​

– Dél-afrikaiakkal ismerkedtünk és spanyol lányokkal ismerkedtünk. A legnagyobb élmény az volt, hogy a stadionban tudtunk játszani nem kevés ember előtt – tette hozzá Filip.

Pintér Attila kiemelte, nagy öröm volt fia számára, hogy ilyen tornán részt vehetett, ilyen stadionban játszhatott ,ennyi nemzettel találkozhatott, valamint a magyar válogatott mezében léphetett pályára.

Olvasói sztorik